TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines 2020 Koleksiyonu

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Longines 2020 Koleksiyonu

Mesaj zafeer » 08 Tem 2020, 23:45

Ellerinize saglik...
Onumuzdeki yil forumda bol miktarda Flagship ve Tuxedo Chrono gorecegiz muhtemelen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj gkarinca » 08 Tem 2020, 23:50

Berkan abi harika bir paylasim olmus. Longines heritage serisinde bu kadar guzel modeli bir arada sunabilecek kadar koklu marka. Bu nedenden dolayi Longines benim gozumde her zaman yeri ayri olmustur [emoji1]

38,5 Bulleye modeline goz koymustum ama beyazi hakkinda elestirin frenledi. Kirik beyaz degilde cig ise olmamistir dedigin gibi. Bilek fotolarindan sonra Tuxedo radarima girdi :champ:

Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj Tolgi06 » 09 Tem 2020, 00:01

Ellerinize saglik, merak ettigim tum modelleri gormus oldum.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj iozcelik73 » 09 Tem 2020, 00:29

Görseller ve yorumlar için çok teşekkürler.

Tuxedo ve Legend Diver çok harika görünüyor :)

Kullanıcı avatarı
iozcelik73

Mesaj Hellhound » 09 Tem 2020, 09:58

Konu ile ilgili güzel dileklerini ileten herkese teşekkür ederim :champ: :champ:

Ufkynl yazdı:Eleştirilecek her noktayı eleştirmiş beğenebilecek her noktayı da beğenmişsiniz :)
Yine kusursuz bir inceleme. Teşekkür ederiz.
Longines bu kadar çok çeşit çıkarmamış olsa olduğu yerden çok çok daha yüksekte bir marka değerine ulaşırdı diye dusunuyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumları ticari mecra yazılarından ayıran en önemli nokta bu. Çevrimiçi ve basılı mecralarda güzelleme dışında yazılara rastlayamaz olduk.

Çeşit konusundaki görüşünüz "saat meraklısı" kesim için çoğunlukla doğru olan duygusal bir önerme olsa da markanın hedef kitlesi için doğru bir hamle. Damat saatinden yıldönümü hediyesine, şirketlerin emeklilik ödülünden mezuniyet hediyesine birçok ihtiyacı karşılayan bir marka Longines. Bizim için birkaç koleksiyon göz önünde olsa da halen ticari olarak en büyük getiriyi halen klasik seriler sağlıyor.

Althor yazdı:Geniş tanıtımınız için çok teşekkürler. Longines özellikle heritage serisi ile kendi fiyat segmentinde en çok beğendigim modelleri barındırıyor. Bu seneki yeni modelleri de çok beğenmiştim. Heritage serisi dışında spirit ile de bu fiyata çok güzel bir paket ortaya koymuşlar(özellikle de cosc sertifikalı mekanizma ile).

Mavi legend diver da bekliyordum fakat o bu yaz gelmeyecek anlaşılan(umarım eninde sonunda çıkartırlar).

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yıl başka saat tanıtılmayacağını söylendi.

afl yazdı:Longines çoktaan hakettiği yere anca şimdi ve yavaş yavaş geliyor. Çok detaylı ve güzel bir bilgilendirme olmuş. Ellerine sağlık.

Kerem Abi, konuştuğumuz birkaç heritage daha gelirse tamamdır bu iş :)

Ground yazdı:Berkan süper inceleme olmuş, değerlendirmelerinde 40-42mm ayrımın hariç hepsine katılıyorum. Boyut konusu zaten kişisel tercih olduğu için sıkıntı yok [emoji23]

Bilgilendirmelerin ve incelemen için çok teşekkürler.

Zevkle okuyorum yazılarını :champ:

Bilekte deneyince ben seni ikna ederim :)

kiwi21 yazdı:Flagship, tuxedo ve bullseye favorilerim oldu. Orta segmenti Longines surklase etmis durumda.

Koskoca sirketin pazarlama departmani elbet dusunmuslerdir ancak bu kadar harika modeli piyasaya surup tum cephanelerini bi senede harcamasalardi keske...

Kıvanç 1 temmuz itibariyle Rado'nun CEO'su Longines'in başına geçti. Hem yenilik hem de heritage anlamında markanın daha da güçleneceğini düşünüyorum. Rado'nun son birkaç yıldaki Captain Cook ve Golden Horse serileri bunun önemli bir göstergesi. Adeta çöküşte olan bir marka yeniden toparlanıp özellikle yurtdışında genç kesimin ilgisini çekmeye başladı.

gkarinca yazdı:Berkan abi harika bir paylasim olmus. Longines heritage serisinde bu kadar guzel modeli bir arada sunabilecek kadar koklu marka. Bu nedenden dolayi Longines benim gozumde her zaman yeri ayri olmustur [emoji1]

38,5 Bulleye modeline goz koymustum ama beyazi hakkinda elestirin frenledi. Kirik beyaz degilde cig ise olmamistir dedigin gibi. Bilek fotolarindan sonra Tuxedo radarima girdi :champ:

Görkem, tüm eforu kronograf olana harcamışlar :) Bu arada model, Longines'in az sayıdaki tachymeter chornograph kadranlarından birini barındırıyor.
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj Fatih28 » 09 Tem 2020, 10:38

Adamlar heritage serisi ile destan yazıyor resmen, muazzam saatler, muazzam inceleme, [emoji1319][emoji1319][emoji1319]

Kullanıcı avatarı
Fatih28

Mesaj mertk » 09 Tem 2020, 12:19

Başka saat çıkmayacağına göre çelik no date legend diver olmayacak bu benim için iyi oldu ;)

Çok güzel inceleme olmuş elinize emeğinize sağlık.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj alihoca » 09 Tem 2020, 13:53

40 mm mavi kadran spirit :shock:
Tempus erit auri pretium!
Kullanıcı avatarı
alihoca

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: yus49 ve 180 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners