Reczebb yazd覺:Asl覺nda burada mesele soruyu soran arkada覺n kafa kar覺覺kl覺覺ndan kaynaklan覺yor. Ilk olarak bunlar birbirinin aynisi neden fark var? Araba sat覺p bu fiyata saat al覺r m覺s覺n覺z? Devam覺nda 癟elik kordon bile yok vs devam eden resmin farkl覺 yerlerinden tutmaya 癟al覺an ama b羹t羹nl羹e ulaamayan yakla覺mlar. Cevap verenler de meselenin bir yerinden bildii kadar覺yla cevap vermi haliyle. Hatta bir arkadas @Althor kaucuk kordon mevzusunu anlatm覺.
Ben de 癟ok teekk羹r ediyorum sayg覺 deer kardeim. Ben de s羹rekli diyorum bir yerlerde bir terslik var bir yanl覺l覺k var ama nerede diye ama bir t羹rl羹 bulam覺yordum cevab覺n覺. Meersem kafam kar覺覺km覺. Sayenizde soruyu soran kii olarak Kafam覺n kar覺覺k olduunu farkettim. Art覺k hayata daha pozitif bak覺yorum.
Beni bende kefedip bendeki beni bana beyan ettiiniz i癟in size 癟ok teekk羹r ederim.
Evet arkadalar konu kapanm覺t覺r.
"Bu Seikolar覺n tasar覺mlar覺 birbirine 癟ok benzemesine ramen neden birinin fiyat覺 64 bin lira da dierininki 13bin lira. Bu paray覺 hakedecek kadar nesi var bu 64bin liral覺k Seiko'nun? Araba fiyat覺na bu saati sat覺yorlar, siz araban覺z覺 sat覺p bu Seiko'yu al覺r m覺yd覺n覺z" sorusunun cevab覺
: "SORUYU SORAN K襤襤N襤N KAFASI KARIIK" olarak yan覺t bulmutur.
Herkese 癟ok teekk羹r ederim.