TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Mesaj Clk » 19 Nis 2011, 17:03

Aman yaninda CLK yazmada; basim belaya girmesin :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 19 Nis 2011, 17:16

Bugün Certina DS1 - siyah kadran - ve Maurice Lacroix Pontos Day Date - lacivert ve siyah kadran - modellerine tekrar bir göz attım. Certina'nın etiket fiyatı 840 CHF ve bütçenizin altında. Fiyatıyla farkını da ortaya koyan ML Pontos'un lacivert kadranlı modeli çok başarılı. Rengi saati farklı kılıyor. Bence mutlaka gidip görün, ardından da eşinize bu saati alın :)

Not: Forumda 6 sayfa boyunca işe yarar bilgi vermeyerek konuyu sulandıran clk ya da sevgilerimi sunuyorum :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 19 Nis 2011, 17:22

Neden ki Frax!!! Alan memnun satan memnun :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj nickynick » 19 Nis 2011, 18:15

:D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj giant » 19 Nis 2011, 18:39

SORU 1- Maurice Lacroix Pontos Day Date (lacivert kadran) takım elbiseye uyum sağlar mı?
SORU 2- Hamilton jazzmaster viewmatic, Tissot Visodate, Maurice Lacroix Day Date, Tag Heuer Carrera Automatic seçeneklerinden hangisini tercih edersiniz.

Bu saatlerden birini almayı bende düşünüyorum. Gelen cevaplar belirleyici olacak.
Kullanıcı avatarı
giant

Mesaj Clk » 19 Nis 2011, 18:50

DateJust mavi sun-brush kadranli saatimi genellikle takim elbise ile problemsiz kullaniyorum. Özellikle koyu mavi yada mavi beyaz cizgili takim elbiseler ile mustesem bir uyum icerisinde.

Tissot, Tag ve ML'den hangisine karar verirsen ver hata yapmazsin. 3 saatte parasinin hakkini veren ürünler ;)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 19 Nis 2011, 18:54

clk yazdı:Tissot, Tag ve ML'den hangisine karar verirsen ver hata yapmazsin. 3 saatte parasinin hakkini veren ürünler ;)

Bu cevap çok politik olmuş :)

Tissot ve Hamilton sınıf olarak Maurice Lacroix ve Tag Heuer den bir kademe aşağıda bu modelleriyle. ML ve TH konusunda ise benim gönlüm Pontos dan yana. Tasarım yönünden mükemmel olduğunu düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 19 Nis 2011, 19:11

Sana da birsey begendiremedik :D

Damadi kiskandin hediye saat geliyor diye... Kuduruyorsun burada :D
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners