Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bugün Certina DS1 - siyah kadran - ve Maurice Lacroix Pontos Day Date - lacivert ve siyah kadran - modellerine tekrar bir göz attım. Certina'nın etiket fiyatı 840 CHF ve bütçenizin altında. Fiyatıyla farkını da ortaya koyan ML Pontos'un lacivert kadranlı modeli çok başarılı. Rengi saati farklı kılıyor. Bence mutlaka gidip görün, ardından da eşinize bu saati alın
Not: Forumda 6 sayfa boyunca işe yarar bilgi vermeyerek konuyu sulandıran clk ya da sevgilerimi sunuyorum
SORU 1- Maurice Lacroix Pontos Day Date (lacivert kadran) takım elbiseye uyum sağlar mı? SORU 2- Hamilton jazzmaster viewmatic, Tissot Visodate, Maurice Lacroix Day Date, Tag Heuer Carrera Automatic seçeneklerinden hangisini tercih edersiniz.
Bu saatlerden birini almayı bende düşünüyorum. Gelen cevaplar belirleyici olacak.
DateJust mavi sun-brush kadranli saatimi genellikle takim elbise ile problemsiz kullaniyorum. Özellikle koyu mavi yada mavi beyaz cizgili takim elbiseler ile mustesem bir uyum icerisinde.
Tissot, Tag ve ML'den hangisine karar verirsen ver hata yapmazsin. 3 saatte parasinin hakkini veren ürünler
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
clk yazdı:Tissot, Tag ve ML'den hangisine karar verirsen ver hata yapmazsin. 3 saatte parasinin hakkini veren ürünler
Bu cevap çok politik olmuş
Tissot ve Hamilton sınıf olarak Maurice Lacroix ve Tag Heuer den bir kademe aşağıda bu modelleriyle. ML ve TH konusunda ise benim gönlüm Pontos dan yana. Tasarım yönünden mükemmel olduğunu düşünüyorum.