Merhaba tüm forum dostları.
Adım Süleyman, Antalya'da oturuyorum ve avukatlık yaparak çorba parasını kazanmaya çalışıyorum. Yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum, sanırım iki ay önce artık yeter deyip foruma katılmaya karar verdim. Ne yazık ki o günden bu yana foruma katılımım oy vermenin ötesine geçemedi. Dedemin kurmalı cep saatlerinin tik taklarını dinleyerek, nasıl çalıştığını merak ederek başladı saat sevdam. Cep saatlerine olan hayranlık yaş ilerledikçe tool watch denen saatlere ilgi duymaya kadar geldi. Bu süreçte onlarca değerli veya yarı değerli saat bileğimde yer buldu, hemen hemen hepsi ya arkadaşlar tarafından yürütüldü yada benim saat mekanizmalarını inceleme hastalığım sayesinde çöpe gitti.
Şu anda yaklaşık 9 yıllık bir Seiko Sportura, bir Casio Protrek, bir Citizen BN0070-09E Diver saatim ve Zenton M45 diver saatim elimde kalan satler. Görüldüğü üzere genelde çapı 45 milimetre ve üstü saatlere ilgi duyuyorum. Epeydir bir inceleme yazısı yazmayı düşünüyordum, ancak dslr makinem çok sevdiğim bir arkadaşıma gittiğinden layıkıyla fotoğraf çekip inceleme yazısı yazamadım. Fakat bu gün öğleden sonra bizim hatuna hediye aldığım dslr gelince öncelikle Zenton M45 incelemesi ile ilk inceleme yazımı yazmayı düşünüyorum. Pek tarzım olmasa da "erkek saati takan kadınlar " başlığından etkilenerek bizim hatuna almayı düşündüğüm Rolx GMT II seramik bezelli saat ile ikinci incelemeyi sonraki günlerde yapmayı düşünüyorum.
Nezih ortamınız, özellikle replica saatlere olan yaklaşımınız nedeniyle üyesi olduğum forumda umarım uzun soluklu bir dostluğumuz olur.
Saygılarımla.