TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Merhaba

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Merhaba

Mesaj avsu07 » 19 May 2011, 08:49

Merhaba tüm forum dostları.

Adım Süleyman, Antalya'da oturuyorum ve avukatlık yaparak çorba parasını kazanmaya çalışıyorum. Yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum, sanırım iki ay önce artık yeter deyip foruma katılmaya karar verdim. Ne yazık ki o günden bu yana foruma katılımım oy vermenin ötesine geçemedi. Dedemin kurmalı cep saatlerinin tik taklarını dinleyerek, nasıl çalıştığını merak ederek başladı saat sevdam. Cep saatlerine olan hayranlık yaş ilerledikçe tool watch denen saatlere ilgi duymaya kadar geldi. Bu süreçte onlarca değerli veya yarı değerli saat bileğimde yer buldu, hemen hemen hepsi ya arkadaşlar tarafından yürütüldü yada benim saat mekanizmalarını inceleme hastalığım sayesinde çöpe gitti.

Şu anda yaklaşık 9 yıllık bir Seiko Sportura, bir Casio Protrek, bir Citizen BN0070-09E Diver saatim ve Zenton M45 diver saatim elimde kalan satler. Görüldüğü üzere genelde çapı 45 milimetre ve üstü saatlere ilgi duyuyorum. Epeydir bir inceleme yazısı yazmayı düşünüyordum, ancak dslr makinem çok sevdiğim bir arkadaşıma gittiğinden layıkıyla fotoğraf çekip inceleme yazısı yazamadım. Fakat bu gün öğleden sonra bizim hatuna hediye aldığım dslr gelince öncelikle Zenton M45 incelemesi ile ilk inceleme yazımı yazmayı düşünüyorum. Pek tarzım olmasa da "erkek saati takan kadınlar " başlığından etkilenerek bizim hatuna almayı düşündüğüm Rolx GMT II seramik bezelli saat ile ikinci incelemeyi sonraki günlerde yapmayı düşünüyorum.

Nezih ortamınız, özellikle replica saatlere olan yaklaşımınız nedeniyle üyesi olduğum forumda umarım uzun soluklu bir dostluğumuz olur.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
avsu07

Re: Merhaba

Mesaj Frax » 19 May 2011, 10:21

Foruma hoşgeldiniz sayın avsu07. Güzel iletiniz için teşekkürler, Zenton incelemesini en kısa zamanda bekliyoruz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 19 May 2011, 11:07

merhabalar , hoşgeldiniz

bu arada zenton gerçekten çok şık
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mlm » 19 May 2011, 11:08

Süleyman merhaba, aramıza hoşgeldin.. Zenton harika duruyor..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj drk » 19 May 2011, 11:42

Foruma hoşgeldiniz, keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Thevenin » 19 May 2011, 14:45

Hocam hosgeldiniz :champ:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 19 May 2011, 17:23

Hoşgeldiniz foruma, incelmelerinizi bekliyoruz :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj sedir » 19 May 2011, 20:34

Hoşgeldiniz avukatsuleyman07antalya.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners