Kendi adıma konuşmam gerekirse tornavidadan daha iyisi yok. Direkt pime müdahale edilebilir olması daha kolay oluyor. Elimizdeki aletler farklı olunca herkesin yöntemi daha farklı oluyor.hfatih yazdı:Anlıyorum. Bence kaliteliyse ve yeterince ince ucluysa sorun yaşanmaz. Eşantiyon gelen birkaç tane var onlar çöp, uçları yeterince ince olmadığı için işime yaramıyor. Benim kullandigimin bir tarafı ince diğeri kalın, ince olan taraf çok işime yarıyor.danGerfuLL yazdı:Saati çiziyor. Kaliteli bir yılan dili ise sıkıntı yok ama Çin'den gelenler sıkıntı. Bir de yılan dili için boşluk kalmayan luglar oluyor. 2 taraftan sarması gerekiyor o iş sıkıntı. Onun yerine pime direkt tornavida ile müdahale etmek daha az alan istiyor + saate zarar vermeden sökülebiliyor.hfatih yazdı:Yılan dilinin sıkıntısı nedir? Bendeki tornavidanin yapacağı işin aynısını daha kolay yapıyor.danGerfuLL yazdı:Yılan dili yerine küçük tornavida kullanmanızı tavsiye ederim. Pimin oynayan başlığının çizgisinden geriye doğru çektiğinizde tık diye çıkıyor kordon lugdan.prx yazdı:Arkadaşlar her saatin kordonunu çelik, deri çıkarıp taktim.ama tissot premium gentte yarim saat uğraştım lug.cizmemek icin.bant yapıştırdım lug lara ugraştiracağını anlayınca.ama sonunda hallettim.celik bileziği çıkarıp deri kayışı takmayı.[emoji108]yılan dili kullandım bu arada.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi