TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2024 Kış Güneşleri 2025 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Güz Gülleri 2022 Kış Güneşleri 2023 / Daily Wristsho

Mesaj danGerfuLL » 25 Şub 2023, 22:41

hfatih yazdı:
danGerfuLL yazdı:
hfatih yazdı:
danGerfuLL yazdı:
prx yazdı:Arkadaşlar her saatin kordonunu çelik, deri çıkarıp taktim.ama tissot premium gentte yarim saat uğraştım lug.cizmemek icin.bant yapıştırdım lug lara ugraştiracağını anlayınca.ama sonunda hallettim.celik bileziği çıkarıp deri kayışı takmayı.[emoji108]yılan dili kullandım bu arada.ResimResimResim

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yılan dili yerine küçük tornavida kullanmanızı tavsiye ederim. Pimin oynayan başlığının çizgisinden geriye doğru çektiğinizde tık diye çıkıyor kordon lugdan.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yılan dilinin sıkıntısı nedir? Bendeki tornavidanin yapacağı işin aynısını daha kolay yapıyor.
Saati çiziyor. Kaliteli bir yılan dili ise sıkıntı yok ama Çin'den gelenler sıkıntı. Bir de yılan dili için boşluk kalmayan luglar oluyor. 2 taraftan sarması gerekiyor o iş sıkıntı. Onun yerine pime direkt tornavida ile müdahale etmek daha az alan istiyor + saate zarar vermeden sökülebiliyor.

Anlıyorum. Bence kaliteliyse ve yeterince ince ucluysa sorun yaşanmaz. Eşantiyon gelen birkaç tane var onlar çöp, uçları yeterince ince olmadığı için işime yaramıyor. Benim kullandigimin bir tarafı ince diğeri kalın, ince olan taraf çok işime yarıyor.
Kendi adıma konuşmam gerekirse tornavidadan daha iyisi yok. Direkt pime müdahale edilebilir olması daha kolay oluyor. Elimizdeki aletler farklı olunca herkesin yöntemi daha farklı oluyor.

Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj prx » 26 Şub 2023, 09:54

danGerfuLL yazdı:
hfatih yazdı:
danGerfuLL yazdı:
hfatih yazdı:
danGerfuLL yazdı:[quote="prx"]Arkadaşlar her saatin kordonunu çelik, deri çıkarıp taktim.ama tissot premium gentte yarim saat uğraştım lug.cizmemek icin.bant yapıştırdım lug lara ugraştiracağını anlayınca.ama sonunda hallettim.celik bileziği çıkarıp deri kayışı takmayı.[emoji108]yılan dili kullandım bu arada.ResimResimResim

Yılan dili yerine küçük tornavida kullanmanızı tavsiye ederim. Pimin oynayan başlığının çizgisinden geriye doğru çektiğinizde tık diye çıkıyor kordon lugdan.

Yılan dilinin sıkıntısı nedir? Bendeki tornavidanin yapacağı işin aynısını daha kolay yapıyor.
Saati çiziyor. Kaliteli bir yılan dili ise sıkıntı yok ama Çin'den gelenler sıkıntı. Bir de yılan dili için boşluk kalmayan luglar oluyor. 2 taraftan sarması gerekiyor o iş sıkıntı. Onun yerine pime direkt tornavida ile müdahale etmek daha az alan istiyor + saate zarar vermeden sökülebiliyor.

Anlıyorum. Bence kaliteliyse ve yeterince ince ucluysa sorun yaşanmaz. Eşantiyon gelen birkaç tane var onlar çöp, uçları yeterince ince olmadığı için işime yaramıyor. Benim kullandigimin bir tarafı ince diğeri kalın, ince olan taraf çok işime yarıyor.
Kendi adıma konuşmam gerekirse tornavidadan daha iyisi yok. Direkt pime müdahale edilebilir olması daha kolay oluyor. Elimizdeki aletler farklı olunca herkesin yöntemi daha farklı oluyor.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote]Yalniz Tissotun pimlerindeki yılan dilinin oturduğu çıkıntıların yüksekliği çok sığ olduğu için, yılan deliği de baya aslında küçük olmasına rağmen kavramada zorlandı.o yüzden uğraştım birde lug ların çıkıntılı ve yuvarlak oluşu kaymaya sebep olduğu için bantladım ve hiç cizilmedi.yani saat tornavidasinın bu pimin çentiğini geri çekmesi biraz zor.denedim bu pimi tutmuyo efendim bilezik dışardayken denedim.sürekli kaydı.o yüzden deriyi takarken çektikleri büyük pim kullandım.2 tane yılan deliği var.baya iş görüyor.gümrukten cıkmış galiba ç.sepetinden aldım baya sorunsuz yani.bazen çok kullandığımda maket bıçağıyla dilin ortasını azcık törpü yapıyorum sonra .devam.

Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj prx » 26 Şub 2023, 09:56

prx yazdı:
danGerfuLL yazdı:
hfatih yazdı:
danGerfuLL yazdı:
hfatih yazdı:[quote="danGerfuLL"][quote="prx"]Arkadaşlar her saatin kordonunu çelik, deri çıkarıp taktim.ama tissot premium gentte yarim saat uğraştım lug.cizmemek icin.bant yapıştırdım lug lara ugraştiracağını anlayınca.ama sonunda hallettim.celik bileziği çıkarıp deri kayışı takmayı.[emoji108]yılan dili kullandım bu arada.ResimResimResim

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote]Yalniz Tissotun pimlerindeki yılan dilinin oturduğu çıkıntıların yüksekliği çok sığ olduğu için, yılan deliği de baya aslında küçük olmasına rağmen kavramada zorlandı.o yüzden uğraştım birde lug ların çıkıntılı ve yuvarlak oluşu kaymaya sebep olduğu için bantladım ve hiç cizilmedi.yani saat tornavidasinın bu pimin çentiğini geri çekmesi biraz zor.denedim bu pimi tutmuyo efendim bilezik dışardayken denedim.sürekli kaydı.o yüzden deriyi takarken çentikleri büyük pim kullandım.2 tane yılan deliği var.baya iş görüyor.gümrukten cıkmış galiba ç.sepetinden aldım baya sorunsuz yani.bazen çok kullandığımda maket bıçağıyla dilin ortasını azcık törpü yapıyorum sonra .devam.buyuk ihtimal çindir herhalde hamilton un yanında verilenlerin aynısı gibi.

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote]

Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj Mehmet45 » 26 Şub 2023, 10:47

SelamlarResim

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Mehmet45

Mesaj monopusher » 26 Şub 2023, 11:32

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
the difference is to be sharper than anyone else.
Kullanıcı avatarı
monopusher

Mesaj denizcmnl » 26 Şub 2023, 11:53

Fazıl Say tarafindan calinan goldberg variations u dinlerken yaptigim bir pazar yürüyüşü sırasında ( ilk taktığım kayis ayrıldı ortadan niyeyse ama bu daha da yakıştı sanki

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
denizcmnl

Mesaj prx » 26 Şub 2023, 13:26

danGerfuLL yazdı:
hfatih yazdı:
danGerfuLL yazdı:
prx yazdı:Arkadaşlar her saatin kordonunu çelik, deri çıkarıp taktim.ama tissot premium gentte yarim saat uğraştım lug.cizmemek icin.bant yapıştırdım lug lara ugraştiracağını anlayınca.ama sonunda hallettim.celik bileziği çıkarıp deri kayışı takmayı.[emoji108]yılan dili kullandım bu arada.ResimResimResim

Yinede elinizde çok kalite alet de olsa arka kapak ve luglari normal bantla bantlayın derim.stress olmuyo en azından[emoji42]

Kullanıcı avatarı
prx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Energie, Google [Bot], Skywalker34tr ve 91 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners