TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurt D覺覺nda Hangi lkeden Al覺m Avantajl覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurt D覺覺nda Hangi lkeden Al覺m Avantajl覺

Mesaj hknmtn » 14 Mar 2025, 00:53

kocak04 yazd覺:
Jugadorian yazd覺:
kocak04 yazd覺:Selamlar n羹m羹zdeki g羹nlerde Amterdam a bir seyahatim olacak. D繹n羹te y覺llard覺r hayalini kurduum bir Omega Seamaster Planet Ocean almak istiyorum. Arad覺覺m modeli hava alan覺nda bulabilir miyim bilmiyorum. ehir i癟inde al覺 veri yap覺lacak maazalar var mutlaka bulabilirim diye d羹羹n羹yorum. 襤nternetten bakt覺覺mda Saatlerin fiyatlar覺 T羹rkiye deki fiyatlar civar覺nda veya biraz daha y羹ksek g繹r羹n羹yor baz覺 maazalarda. Acaba bu fiyatlar 羹zerinden indirim alabilir miyim veya ne kadar indirim alabilirim? Bu maazalar pazarl覺a a癟覺k m覺? Tavsiye edebileceiniz maaza var ise deerlendirmek isterim.

Alaca覺n覺z maazada tax refund olmas覺 ekstra bir avantaj salayabilir, 繹rnein Almanya'da yakla覺k %10,5 gibi bir iade oluyor. Bir seferinde az da olsa bir miktar indirim de salam覺lard覺.

Ben tax refund harici iliste fiyat覺 羹zerinden indirim indirim al覺p alamayaca覺m覺 merak etmitim. Teekk羹rler yan覺t i癟in.

Pazarl覺k beceriniz varsa iskonta yaparlar. Ben online al覺verilerde iskonto yapt覺r覺r覺m hep. Ancak ana sat覺c覺 yani 羹reten firma iskonto yapmaz. Bayi iskonto yapar. Size 繹nerim u ekilde olabilir: Omega'n覺n sitesine girin, Amsterdam'daki bayilere bak覺n. Hepsine teker teker iskonto istediinizi yaz覺n ya da direkt fiyat teklifi yap覺n. ok y羹ksek ihtimalle iskonto al覺rs覺n覺z diye d羹羹n羹yorum. Vergi iadesi sonraki i zaten. 襤skonto art覺 vergi iadesi yapabilirseniz uygun fiyata denk gelebilir. 襤skonto sorarken vergi durumu da sorabilirsiniz bayilere.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknmtn

Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47

Mesaj kocak04 » 19 Mar 2025, 11:30

Yurtd覺覺na 癟覺k覺caz bi saat alal覺m dedik olana bak arkada 羹lkede. D繹viz %10 koydu 3 g羹n dayanamad覺k. Sal覺k olsun nasip bakal覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
kocak04

Ya: 42
Kay覺t: 28 ub 2010, 21:57

Mesaj Jugadorian » 19 Mar 2025, 12:52

hknmtn yazd覺:
kocak04 yazd覺:
Jugadorian yazd覺:
kocak04 yazd覺:Selamlar n羹m羹zdeki g羹nlerde Amterdam a bir seyahatim olacak. D繹n羹te y覺llard覺r hayalini kurduum bir Omega Seamaster Planet Ocean almak istiyorum. Arad覺覺m modeli hava alan覺nda bulabilir miyim bilmiyorum. ehir i癟inde al覺 veri yap覺lacak maazalar var mutlaka bulabilirim diye d羹羹n羹yorum. 襤nternetten bakt覺覺mda Saatlerin fiyatlar覺 T羹rkiye deki fiyatlar civar覺nda veya biraz daha y羹ksek g繹r羹n羹yor baz覺 maazalarda. Acaba bu fiyatlar 羹zerinden indirim alabilir miyim veya ne kadar indirim alabilirim? Bu maazalar pazarl覺a a癟覺k m覺? Tavsiye edebileceiniz maaza var ise deerlendirmek isterim.

Alaca覺n覺z maazada tax refund olmas覺 ekstra bir avantaj salayabilir, 繹rnein Almanya'da yakla覺k %10,5 gibi bir iade oluyor. Bir seferinde az da olsa bir miktar indirim de salam覺lard覺.

Ben tax refund harici iliste fiyat覺 羹zerinden indirim indirim al覺p alamayaca覺m覺 merak etmitim. Teekk羹rler yan覺t i癟in.

Pazarl覺k beceriniz varsa iskonta yaparlar. Ben online al覺verilerde iskonto yapt覺r覺r覺m hep. Ancak ana sat覺c覺 yani 羹reten firma iskonto yapmaz. Bayi iskonto yapar. Size 繹nerim u ekilde olabilir: Omega'n覺n sitesine girin, Amsterdam'daki bayilere bak覺n. Hepsine teker teker iskonto istediinizi yaz覺n ya da direkt fiyat teklifi yap覺n. ok y羹ksek ihtimalle iskonto al覺rs覺n覺z diye d羹羹n羹yorum. Vergi iadesi sonraki i zaten. 襤skonto art覺 vergi iadesi yapabilirseniz uygun fiyata denk gelebilir. 襤skonto sorarken vergi durumu da sorabilirsiniz bayilere.

Benzerini u an ben de g繹r羹羹yordum. Bir bayi; temsilci ile g繹r羹t羹羹n羹zde 羹r羹n羹n stok durumuna ve o anki duruma g繹re indirim yap覺labileceini s繹yledi. Hatta durumu da kibarca blanket discount teklif edemiyoruz dediler.
Bir baka bayi de net olarak %10 indirim salayabileceini ve ayr覺ca tax refund yap覺labileceini s繹yledi.

繹yle bir detaydan bahsettiler, eer yerel bir banka hesap numaras覺 varsa iadenin %19'un tamam覺 olabileceini s繹ylediler ama bunu nas覺l yapabiliyorlar anlayamad覺m -daha 繹nce hi癟 yerel hesaba daha fazla olabildiini duymad覺m-.

Gittiimde eer g繹r羹ebilirsem detay覺n覺 da soraca覺m, hem %10 + %19 gibi bir iade iyi bir avantaj salayabilir.
G繹rm羹 ve bilen varsa ayd覺nlat覺rsa da 癟ok memnun olurum.
Hi! I'm newbie.
Kullan覺c覺 avatar覺
Jugadorian

Ya: 35
Kay覺t: 22 Tem 2024, 13:29

Mesaj kocak04 » 20 Mar 2025, 00:12

Jugadorian yazd覺:
hknmtn yazd覺:
kocak04 yazd覺:
Jugadorian yazd覺:

Benzerini u an ben de g繹r羹羹yordum. Bir bayi; temsilci ile g繹r羹t羹羹n羹zde 羹r羹n羹n stok durumuna ve o anki duruma g繹re indirim yap覺labileceini s繹yledi. Hatta durumu da kibarca blanket discount teklif edemiyoruz dediler.
Bir baka bayi de net olarak %10 indirim salayabileceini ve ayr覺ca tax refund yap覺labileceini s繹yledi.

繹yle bir detaydan bahsettiler, eer yerel bir banka hesap numaras覺 varsa iadenin %19'un tamam覺 olabileceini s繹ylediler ama bunu nas覺l yapabiliyorlar anlayamad覺m -daha 繹nce hi癟 yerel hesaba daha fazla olabildiini duymad覺m-.

Gittiimde eer g繹r羹ebilirsem detay覺n覺 da soraca覺m, hem %10 + %19 gibi bir iade iyi bir avantaj salayabilir.
G繹rm羹 ve bilen varsa ayd覺nlat覺rsa da 癟ok memnun olurum.

Siz hangi ehirdeki bayiler ile g繹r羹t羹n羹z? Amsterdam m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
kocak04

Mesaj hknmtn » 20 Mar 2025, 00:32

%10 iskonto 羹zerine %19 vergi iadesi bence g羹zel bir indirime denk gelir.
Saat hali haz覺rda stounda olan bayilerden indirim almak daha kolayd覺r elbette. Ama genelde stokla alakal覺 deil. Bayinin sat覺a nas覺l yaklat覺覺yla alakal覺 bir durum. Saatin 羹retimi devam ediyorsa stokta olmasa bile tedarik ederler. Bayilere iskonto pay覺 zaten veriliyor firmalar taraf覺ndan.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknmtn

Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47

Mesaj Jugadorian » 20 Mar 2025, 08:27

kocak04 yazd覺:
Siz hangi ehirdeki bayiler ile g繹r羹t羹n羹z? Amsterdam m覺?

Benim g繹r羹t羹羹m yer Almanya'da, firman覺n resmi web sitesinden mail adresini bulabildiim t羹m bayilere yazd覺m. ou da d繹n羹 salad覺, baz覺lar覺 hatta direkt whatsapp 羹zerinden de iletiim kuruyor.

hknmtn yazd覺:%10 iskonto 羹zerine %19 vergi iadesi bence g羹zel bir indirime denk gelir.

Evet bu ikisi birlikte avantaj salayabilir fakat %19 vergi iadesi i癟in s繹ylediim gibi local bir bank account istiyorlar -ki bunu salayabiliyorum. Normalde u an hereyi kendi hesab覺m ile halledersem %10,5 gibi bir iade oluyor. Daha fazla iade oran覺n覺 nas覺l 癟繹z羹yorlar bilmiyorum, gidince 繹reneceim. Aksi halde zaten d羹nk羹 kur nedeniyle %10 indirim gitmi oldu. :D
Hi! I'm newbie.
Kullan覺c覺 avatar覺
Jugadorian

Ya: 35
Kay覺t: 22 Tem 2024, 13:29

Mesaj kocak04 » 20 Mar 2025, 22:57

Aynen indirim yalan oldu kur y羹z羹nden. Ben de uan Amsterdam day覺m. Yar覺n bulabildiim yerlerden ilgilendiim saati hem g繹r羹cem hemde indirim almay覺 deneyeceim. 襤ndirim alamazsam daha ucuz baka bir modeli zorluycam. Oda olmad覺 art覺k T羹rkiye'den al覺cam
Kullan覺c覺 avatar覺
kocak04

Mesaj kopekbaligi » 26 Nis 2025, 21:39

Tayvan'da Japon saatleri buraya g繹re olduk癟a uygun fiyattayd覺 yolunuz d羹erse bak覺n derim :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
kopekbaligi

Kay覺t: 02 Eki 2023, 00:41

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Y羹kselBey ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners