kocak04 yazd覺:Jugadorian yazd覺:kocak04 yazd覺:Selamlar n羹m羹zdeki g羹nlerde Amterdam a bir seyahatim olacak. D繹n羹te y覺llard覺r hayalini kurduum bir Omega Seamaster Planet Ocean almak istiyorum. Arad覺覺m modeli hava alan覺nda bulabilir miyim bilmiyorum. ehir i癟inde al覺 veri yap覺lacak maazalar var mutlaka bulabilirim diye d羹羹n羹yorum. 襤nternetten bakt覺覺mda Saatlerin fiyatlar覺 T羹rkiye deki fiyatlar civar覺nda veya biraz daha y羹ksek g繹r羹n羹yor baz覺 maazalarda. Acaba bu fiyatlar 羹zerinden indirim alabilir miyim veya ne kadar indirim alabilirim? Bu maazalar pazarl覺a a癟覺k m覺? Tavsiye edebileceiniz maaza var ise deerlendirmek isterim.
Alaca覺n覺z maazada tax refund olmas覺 ekstra bir avantaj salayabilir, 繹rnein Almanya'da yakla覺k %10,5 gibi bir iade oluyor. Bir seferinde az da olsa bir miktar indirim de salam覺lard覺.
Ben tax refund harici iliste fiyat覺 羹zerinden indirim indirim al覺p alamayaca覺m覺 merak etmitim. Teekk羹rler yan覺t i癟in.
Pazarl覺k beceriniz varsa iskonta yaparlar. Ben online al覺verilerde iskonto yapt覺r覺r覺m hep. Ancak ana sat覺c覺 yani 羹reten firma iskonto yapmaz. Bayi iskonto yapar. Size 繹nerim u ekilde olabilir: Omega'n覺n sitesine girin, Amsterdam'daki bayilere bak覺n. Hepsine teker teker iskonto istediinizi yaz覺n ya da direkt fiyat teklifi yap覺n. ok y羹ksek ihtimalle iskonto al覺rs覺n覺z diye d羹羹n羹yorum. Vergi iadesi sonraki i zaten. 襤skonto art覺 vergi iadesi yapabilirseniz uygun fiyata denk gelebilir. 襤skonto sorarken vergi durumu da sorabilirsiniz bayilere.