maverix yazdı:saatin kıymetini bilmediğimi kim söylemiş arkadaşlar

sadece kendi seiko premier chronograph marka kol saatimi 150 tl ye yurtdışından aldığım için bir tamire 150 tl biraz fazla geldi...bilgi almak amacıyla yazdım madem soruna bakmadan bişey diyemezsiniz o zaman 150 tl az istemiş de biraz saçma oluyor..madem çok değerli 500 tl den satıyorum ben de o zaman..meraklısına kelepir

Ben sizin yazdıklarınıza saçmalıyorsunuz gibi ifadeler kullanmadım ki, piyasa şartlarına ve piyasada parçası en az bulunan bir model olduğu için elinde bu modelin parçaları bulunan bir saatçinin o fiyatlara vermesinin zor olduğunu ifade eden bir yazıydı.
Saatinizin sadece orijinal contaları akrep yelkovan saniye ve ibre takımı takım olarak 10 sene önce 40 usd ye,balansını 25 usd ye,maşasını 20 usd alıyorduk üstelik piyasada bolca satılırken.
Şimdi sizin gönlünüz olacak diye 50 Tl ye komple tamirini yapacak bir saatçi bulabilirseniz hayırlı olsun size ve memlekete...
Ben forumda saatseverlere bilgilerimi paylaşarak teknik anlamda bilgiler vererek insanlara yol göstermeye çalışıyorum üstelik hiç bir karşılık beklemeden.
Saatinizi ister 500 TL ye ister 5 TL ye satın sonuçta sizin saatinizdir.
Ancak saatinizin modelini ve genel bilgiler içeren ve saatçiler açısından değerlendirmesini yapmaya çalıştığım yazımı saçma olarak değerlendirmenizide forumun saatsever üyelerine bırakıyorum