Uzunca bir s羹redir keyifle forumu ve yaz覺lanlar覺 takip ediyorum, ger癟ekten hem kaliteli hem de bilgi a癟覺s覺ndan gayet dolu bir forum, hem y繹neticileri hem de payla覺mda bulunarak geliimi salayanlar覺 kutlar覺m.
Bu benim ilk konum ve ilk yaz覺m olacak, o y羹zden s羹r癟-羹 lisan eylersek affola. Benim sizlerin fikirlerini almak istediim bir nokta var. Haziran ay覺nda iki adet saat alacakt覺m ancak kurlara dikkat etmemitim, bakt覺覺mda frang覺n 0,20 ila 0,25 puan y羹kseldiini g繹rd羹m. Ben de bir s羹re sonra biraz azal覺r diye al覺m覺 erteledim, temmuz sonu 1,90'ken tekrar "d羹er" tahminimden dolay覺 beklemeye ge癟tim ve u an kur 2,35

Saat al覺m覺 i癟in bakt覺覺mda ya kur olduk癟a d羹ecek ki bu tamamen belirsiz bir durum. Ya bu durumu kabullenip bundan sonra fiyatlar bu seviyede dola覺r dolay覺s覺yla saat al覺m覺 yap覺lacaksa b繹yle deerlendirmeli, beklemenin bir anlam覺 yok diyeceim ya da saat癟ilerin bu duruma m羹dehale edip (ki rahats覺z olduklar覺n覺 var say覺yorum belki de yan覺l覺yorumdur, mutludurlar bu 癟覺k覺tan) mesela kur sabitleme ya da liste fiyatlar覺nda indirim sunmalar覺n覺 bekleyeceim (ki bu da tamamen benim d羹羹ncem, b繹yle bir durum olas覺 m覺 bilmiyorum).
Biraz uzun oldu, kusura bakmay覺n ancak nas覺l ki forumdaki arkadalar forumu gezip tart覺malara kat覺larak alacaklar覺 saati belirliyor, olumsuz durumlardan ka癟覺n覺yorlarsa, bence bu konuda da bir tart覺ma olmal覺 ve ne alaca覺m覺z覺 belirledikten sonra " ne zaman" alaca覺m覺z覺 da belirlememiz gerekir, bu belirsiz ortamda beyin f覺rt覺nas覺 faydal覺 olur kanaatindeyim.
Sayg覺lar, selamlar.