Bazı değerli (!) yöneticilerimizin birde onların gölgesinde yaşamayı becermiş henüz ceyrek yüzyılı yeni aştığı için yere basmakta zorlanan onlardan daha değerli dostların tepkilerine buradan tepkimi dile getirmek istiyorum. Kişisel olarak net ortamında hoşgörü ve mütevazilik sahip olabileceğiniz en iyi erdemlerdir diye düşünüyorum. Karşınızdaki kişileri tanımadan önyargılarınızla hareket ederseniz emin olun siz daha fazlasını kaybedersiniz.... Ahkamım Merkezi...
Hem saat sever hem bir puro sever olarak (puro konusunda buradaki kendini bilmiş (diğer arkadaşlara laf söylemek haddim değil) balta tabir edilebileceklere bilgili sayılırım!) forumda yazılanlara çizilenlere bakmak, paylaşımlardan öğrenebilmek adına 2009 da kayıt oldum. Bilmediğim bir konda ahkam kesmemek adına önce araştırmak ve öğrenmeyi tercih eden birisi olarak tesadüfen forumda bulunan puro konusunda fikir ve öneri beyan etme ahmaklığını gösterdim ve hem samimiyetsiz hemde saçma sapan itamlara maruz kaldım...
Burada olmam veya olmamam, mesajımın silinip silinmemesi veya bana önyargı ile yaklaşılıp yaklaşılmamasının bir çoğumuza göre bir anlamı olmayabilir ancak iki şeyi unutmamak lazım. 1- Cehalet yıkamakla çıkmayan bir kirdir 2- Bugün bir başkasına sergilenen davranışa sesiz kalırsanız yarın sizde aynı davranışlara katlanırsınız.
Bu bağlamda selamlar olsun! İyi forumlar!