TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir de Benim İletim Olsun

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bir de Benim İletim Olsun

Mesaj m4ng0 » 21 Ağu 2011, 01:34

Bazı değerli (!) yöneticilerimizin birde onların gölgesinde yaşamayı becermiş henüz ceyrek yüzyılı yeni aştığı için yere basmakta zorlanan onlardan daha değerli dostların tepkilerine buradan tepkimi dile getirmek istiyorum. Kişisel olarak net ortamında hoşgörü ve mütevazilik sahip olabileceğiniz en iyi erdemlerdir diye düşünüyorum. Karşınızdaki kişileri tanımadan önyargılarınızla hareket ederseniz emin olun siz daha fazlasını kaybedersiniz.... Ahkamım Merkezi...

Hem saat sever hem bir puro sever olarak (puro konusunda buradaki kendini bilmiş (diğer arkadaşlara laf söylemek haddim değil) balta tabir edilebileceklere bilgili sayılırım!) forumda yazılanlara çizilenlere bakmak, paylaşımlardan öğrenebilmek adına 2009 da kayıt oldum. Bilmediğim bir konda ahkam kesmemek adına önce araştırmak ve öğrenmeyi tercih eden birisi olarak tesadüfen forumda bulunan puro konusunda fikir ve öneri beyan etme ahmaklığını gösterdim ve hem samimiyetsiz hemde saçma sapan itamlara maruz kaldım...

Burada olmam veya olmamam, mesajımın silinip silinmemesi veya bana önyargı ile yaklaşılıp yaklaşılmamasının bir çoğumuza göre bir anlamı olmayabilir ancak iki şeyi unutmamak lazım. 1- Cehalet yıkamakla çıkmayan bir kirdir 2- Bugün bir başkasına sergilenen davranışa sesiz kalırsanız yarın sizde aynı davranışlara katlanırsınız.

Bu bağlamda selamlar olsun! İyi forumlar!
Kullanıcı avatarı
m4ng0

Re: Birde benim mesajım olsun

Mesaj Frax » 21 Ağu 2011, 01:42

Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Diğer konudaki tartışmamız 2 senedir saklanan güzellikleri ortaya çıkardı. :champ:

Yukarıda bana karşı yazmış olduğunuz olumsuz her şeyi görmezden geliyor ve tekrar hoşgeldiniz diyorum. Benimle ilgili sitemlerinize diğer başlıkta devam edebilirsiniz, boşuna diğer üyelerimizi rahatsız etmeyelim.
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Birde benim mesajım olsun

Mesaj asymptote » 21 Ağu 2011, 01:43

Şu çantayı bi yakından görelim hele.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Bir de Benim İletim Olsun

Mesaj m4ng0 » 21 Ağu 2011, 03:16

Frax samimi olarak söylüyorum tepkimin esas hedefi siz değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
m4ng0

Mesaj drk » 22 Ağu 2011, 13:46

M4ng0, foruma hoşgeldiniz. Bir sorum var, chopard saatiniz otomatik mi, pilli mi?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj herofb » 22 Ağu 2011, 14:53

iletinize hayırlı olsun falan yazmak için açmıştım ama hata yapmışım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 22 Ağu 2011, 15:01

m4ng0 TSF'ye hoşgeldin. Link konusunda bazı yanlış anlaşılmalar olmuş ve tatlıya baglanmıs gibi görünüyor. Diğer konularda gördüğüm kadarı ile link konusunda halen bir çekince devam etmekte. Purosever sitesinin yada paylasımlarda ilgili linklerin paylasılmasında herhangi bir sakınca yok elbette. Sadece her platform gibi TSF'ninde bazı kuralları var ve kural konusunda tüm bu durumlar açıklanmıştır, burdaki yanlış anlaşılma o sebeple olmuştur. Bu paylaşılan linklerdeki esnek durumu ayırd etmek elbette bizlerin sorumluluğu, algılama ve yorumlamada hatalarımızda olabilir ancak bu durumların düzeltilmesi için forum genelinde bu tarz mesajlar yerine bizlere özel mesaj yolu ile ulaşılması tercih edilmektedir.

Kurallar konusundaki tüm detaylara ilk bölümdeki konudan ulaşılabilir. Kural konusuna göz atılmadığını düşünerek bir örnek hatırlatmada eklemek istiyorum. TSF forumlarında sahte ( halk arasında replika olarak adlandırılan ) saatlerin paylaşımı kesinlikle yasak. Bu konuda hassasiyet gösterilmesini ve üst mesajda yetkili müdahalesinden önce bireysel olarak düzenlemenin yapılmasını rica ederim. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj m4ng0 » 22 Ağu 2011, 17:14

Drk yazdı:M4ng0, foruma hoşgeldiniz. Bir sorum var, chopard saatiniz otomatik mi, pilli mi?

Teşekkür ederim. Bu saatim pilli.

Bond bilgilendirme ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
m4ng0

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners