yakuza kismen haklisin ama ben soylediklerine katilmiyorum. Neden dersen, bu forumda ust siniftaki hemen her markanin bir "begeneni" mevcut. Hatta kimi markalarin fanatikleri de mevcut
malesef 
Burada Patek'ten tut aklina gelebilecek her turlu marka acimasizca elestirilere maruz kalabilir, buna hazirlikli olmak lazim ki takip ettigin sekliyle sahit olmussundur defalarca. Patek, bilhassa Rolex, Panerai, IWC, Vacheron, Omega, hepsi ile ilgili insafsizca yapilan elestiriler forumda zaten mevcut. Bunlar da genelde kullanicilarin kisisel gorusleri ile alakali. Ve eski uyeler de artik birbirini tanidigi icin yapilan kinayeli yorumlar bence sana eski uyelerin "birbirini kollamasi" gibi gelmis.
Bundan bahsediyorsun sanirim aratinca cikiyor derken, asagidaki basligi incelersen IWC hakkinda yapilan ilk elestirinin, hatta kimi zaman karalamanin bile diyebiliriz bu olmadigini gorebilirsin ve evet orada marka imaji soz konusu olmamis ama bu elestiriyi getirirken "forumda herkes birbirini kolluyor" seklinde yapmak yerine bence bengisaat'e diyecegin bir sey varsa o sekilde soylesen daha iyi olur kanaatindeyim. Ikinizin de affina siginarak; siz de lutfen beni yanlis anlamayin sizi kisisel bi olaya yonlendiriyo degilim, zaten ikinizin de konumu itibariyle bunu yapmak kesinlikle haddime degil ama bir uyenin kisisel olarak soyledigi/soylemedigi bir seyden yola cikarak forumun geneli ile ilgili yorumlar yapmayi dogru bulmadim.
viewtopic.php?f=12&t=3004&p=36202