asymptote yazdı: IWC' nin atıyorum bilmem kaç senesinde üretilen Pilot saatlerinde turuncu renk olan akrep ve yelkovan zaman içinde kırmızı olsaydı bu durumu malzeme ve işçilik kusuru olarak mı değerlendirirdik yoksa farklı bir yaklaşım mı geliştirirdik? Fanatizm bu soruya verilecek yanıtta gizli..
Asymptote

Ben o basligi geyik olsun diye actim. Eger gercekten bunun bir degeri olmus olsaydi; o kadran tipine sahip saatin fiyati digerlerinin 2-3 kati olurdu
Geri dönüp bakildiginda Rolex tarihinde degerlenen saatlerin tamaminin az sayida üretildigini görürsünüz. Bunlara en iyi örnekler Sub Red, Sub Double Red, Pre-Daytona, Daytona (Paul Newman gen.), big crown Submariner etc. Bu saatler kadran rengi degistigi icin yada tritium patina aldigi icin degerli degil. Az bulunduklari icin degerli
Offside, fanatizm olmazsa hayattan nasil zevk almayi düsünüyorsun? Bir Fenerbahceli olarak sen Ferenbahce hergün yenilse bana ne mi diyeceksin? Eger öyleyse neden Fenerbahceliyim diye ortada dolasiyorsun? Hic düsündün mü?
Not: Bu arada müzayede saatlerinin hicbirinde pirlanta yoktur

Not2: Sizin Rolex'i elestirdiginiz de siz hakli, ben baska bir markayi ayni yönde elestirince fanatik oluyorum

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...