TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Carrera ve Longines Hydroconquest Yorum / Tavsiye

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer Carrera ve Longines Hydroconquest Yorum / Tavs

Mesaj serhat200 » 12 Eki 2011, 12:53

Ben hydroconquest kullandım çokta memnun kaldım hatta geçen hafta forumdan bir arkadaşa sattım. Alan arkadaşa tekrardan hayırlı olsun demek istiyorum. Şunu unutmaki otomotik mekanizmalar biraz şans işi yani aylık 10sn sapanda olur(ki ayda 10sn çok iddialı) 2-3dk sapanda ama Longines'inde Tag'ında mekanizmaları o fiyat için gayet iyidir. Neyse lafı çok uzattım ben almadan evvel siyah düşünüyordum ama gri kadranlı olanını aldım çünkü bana daha kaliteli geldi. Bezeldeki yazılar kabartma olduğu için daha kaliteli duruyor siyah ve mavide ise bezel boyalı ve pek şık olmamış. Doğal olarakta gri olan biraz daha pahalı. Vesselam benim önerim bide gri olan modele bakman.
Resim
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj Eterna » 12 Eki 2011, 13:10

Önceki mesajım da yazmıştım. Bende Longines hydroconquest kullandım. Çok çok güzel bir saat. Carrera ile kıyaslamıyorum. Ama alırsan bence kesin çok memnun kalırsın.

Resim
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj mehmetalpcan » 12 Eki 2011, 15:11

longines conquest yaklaşık(otomatik metal kordon)yaklaşık üç aydır kullanıyorum.kişisel fikrim kronometreli saatlerin çok şık ,aynı zaman da çok ağır olduğu yöndedir.günlük kullanımda ağır saat seviyorsanız kronometreli tag iyi seçim.conquestin kronometrelisi bana ağır geldi.saat için nakit para ile sirkeci ve tahtakalede iyi fiyatlar alabilirsinzi.
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj fsinan » 12 Eki 2011, 16:15

Bugün Konyalı Maltepe Carrefour mağazasında siyah hydroconquest denedim.

Uzun yıllar Tag Heuer Classic 2000 kullandım, Tag Heuer Aquaracer'ları da son çıkan 500m modellerine kadar inceledim. Şöyle söyleyebilirim, kasası, bileziği, bilezikle kasanın birleşimi ve boşluk kalması, tokası, tokanın oturması, bilezik ayrıntıları açısından bu Longines Tag Heuer Aquaracer'ı utandırır. O kesin. Çok kaliteli üretilmiş bir saat. Hatta geçtiğimiz hafta Omega SM aldı bir iş arkadaşım, onun bileziği, kasası ve tokası ile karşılaştırıldığında yine rahatlıkla yazabilirim ki daha kaliteli. Mesela tokanın kapanması, bilezik, kasa birleşimindeki boşluk miktarı vs inceledim.

Nakit ödemede fiyat 2650TL'ye düştü, 2500 desem o da olacak biliyorum. Fena değil.

Mavi versiyonun sarı-çelik versiyonu varmış, gri versiyonu ise web sayfasında da göremedim, üretimden kaldırılmış olabilir mi? Ama siyah versiyon gerçekten güzel. Bilekte çok yakışıklı duruyor, şimdiye kadar taktığım tüm Aquaracer'lardan daha şık. Çift renkli bilezik, ondan da önemlisi metalik rakanlar ve metalik akrep-yelkovan, motifli, merkezden dışarı çizgisel açılımlı ışıkta parlayan dial ile muhteşem duruyor. Arka kapak kapalı ama, o da çok şık.

Çok aklımı çeldi, ama satın alma noktasına varmadım.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Offside » 12 Eki 2011, 17:37

Türkiye'den bir alılveriş sitesinde automatic versiyonunu 2030 tl ye görmüştğm dolayısı ile fiyatı biraz daha indirebilirsiniz gibi geliyor.Boyasız bezel daha güzek görünüyor,ama siyahda çok şık.Ayrıca sanıyorum gri model üretimde yok resmi sitedede göremedim.
Kullanıcı avatarı
Offside

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Merdo, ofis ve 199 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners