fsinan » 12 Eki 2011, 16:15
Bugün Konyalı Maltepe Carrefour mağazasında siyah hydroconquest denedim.
Uzun yıllar Tag Heuer Classic 2000 kullandım, Tag Heuer Aquaracer'ları da son çıkan 500m modellerine kadar inceledim. Şöyle söyleyebilirim, kasası, bileziği, bilezikle kasanın birleşimi ve boşluk kalması, tokası, tokanın oturması, bilezik ayrıntıları açısından bu Longines Tag Heuer Aquaracer'ı utandırır. O kesin. Çok kaliteli üretilmiş bir saat. Hatta geçtiğimiz hafta Omega SM aldı bir iş arkadaşım, onun bileziği, kasası ve tokası ile karşılaştırıldığında yine rahatlıkla yazabilirim ki daha kaliteli. Mesela tokanın kapanması, bilezik, kasa birleşimindeki boşluk miktarı vs inceledim.
Nakit ödemede fiyat 2650TL'ye düştü, 2500 desem o da olacak biliyorum. Fena değil.
Mavi versiyonun sarı-çelik versiyonu varmış, gri versiyonu ise web sayfasında da göremedim, üretimden kaldırılmış olabilir mi? Ama siyah versiyon gerçekten güzel. Bilekte çok yakışıklı duruyor, şimdiye kadar taktığım tüm Aquaracer'lardan daha şık. Çift renkli bilezik, ondan da önemlisi metalik rakanlar ve metalik akrep-yelkovan, motifli, merkezden dışarı çizgisel açılımlı ışıkta parlayan dial ile muhteşem duruyor. Arka kapak kapalı ama, o da çok şık.
Çok aklımı çeldi, ama satın alma noktasına varmadım.
"Money has no owners, has spenders". -Omar