TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nabız Ölçen Saat Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nabız Ölçen Saat Bilgi

Mesaj AltanPsx » 19 Ara 2011, 15:39

Polar çok tercih edilen ve profesyonel sporcularında tercih ettiği bir marka. Zamanında araştırıp polar almıştım. Kullanım ihtiyacınıza göre en alt mode ile en üst model arasında tercih yapabilirsiniz. Sadece nabız göreyim ve doğruluğundan emin olmak istiyorum diyorsanız giriş modelide yeterli olacaktır. Ayrıca spor salonlarındaki pek çok cihaz Polar ürünleri ile konuşabilmektedir. Göğüs bandınızı takıp koşu bandına çıktığınızda, heart rate nizi görmek hoş bir durum. Polar en yaygın kullanılanı. Ama nedenini araştırmadım ve sorgulamadım. Sporcu arkadaşlarım özellikle bu ürünü kullandığı için almıştım. Piyasada pek çok aynı işi yapan saat var. Ancak aynı doğrulukta yapıyorlar mı ve bu sizin için ne kadar önemli asıl soru bu ?
Kullanıcı avatarı
AltanPsx

Mesaj asymptote » 19 Ara 2011, 16:15

Evet asıl soru siz bu saati daha çok hangi sporda kullanacaksınız ve ne kadar hassas okuma bekliyorsunuz? Soruya vereceğiniz yanıta göre elimizde şöyle ekonomik modeller de mevcut : :)
Resim
http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/product_info.php?cPath=25_77&products_id=550
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj magari » 19 Ara 2011, 22:37

Ben bu modeli beğendim sanki http://www.pasificshop.com/?urun-653-POLAR-RS100-NABIZ-KONTROL-SAATi.html

Resim

Göğüs bandını kullanmadanda kullanabiliceksem tabi :)
fitness yaparken kardio yaparken nabız atışımı kontrol altına almak isityorum.
Mesela nabız atışını 120 nin altına düşürmemeye çalışırken saati kullanıcam.
www.serkanozaydin.com
Kullanıcı avatarı
magari

Mesaj Bond » 19 Ara 2011, 23:56

Güzel model bence Magari :thumbup: Suunto'da iyi idi ama fiyat farklı sanırım ve her modeli burada bulunmuyor. Göğüs bandı elbette çok daha düzgün ölçüm sağlar, kullanımı zor değil pek. Gerçi Olimpiyatlara hazırlanmadığını düşünürsek bilek ölçüm tekniği gayet yeterli olacaktır :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj AltanPsx » 20 Ara 2011, 10:55

İşin ilginç yönü şuki olimpiyatlara hazırlanan birinin bu kadar hassas bir ölçüme ihtiyaç duymaması(çok daha farklı ihtiyaçlar var) bilakis, yağ yakmak isteyen birinin bu hassaslıkta bir ölçüme ihtiyaç duyması. Zira sportif bir aktiviteye hazırlık aşamasındaki biri çok daha geniş aralıklı bir kalp atış hızında fitness yapacakken(örn. 140-160), yağ yakacak bir kişi çok daha dar aralıkta fitness yapacaktır(120-125). Bunların hesaplamalarını internette pek çok yerde bulabilirsiniz. Benim önerim yağ yakmak için çabalayacaksanız, göğüs bantlı alın. Yok cardio yapıp forma gireyim derdindeyseniz bilekten ölçen olabilir.
Kullanıcı avatarı
AltanPsx

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: therapeute ve 71 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners