TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Bekleme S覺ras覺 ve Saat Se癟imi Hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Bekleme S覺ras覺 ve Saat Se癟imi Hakk覺nda

Mesaj Serkanasn » 27 Nis 2026, 18:28

yeri gelmiken pariteyi de hesaba katarsak bug羹n listesi yakla覺k 22.000 Usd olan 126610 LB (癟elik alt覺n mavi kadran submariner) 2022-2023 sertifikal覺 olarak yakla覺k 15.000-15.500 Usd band覺nda esnafta ve sahibinden de mevcut, yani butie gidip 7000 Usd fazla vermeye gerek var m覺 bilemedim, o vereceiniz 7000 Usd fazladan para ile mavi veyahut gri kadranl覺 bir op39 hatta op41 bile alabilirsiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
Serkanasn

Kay覺t: 06 Mar 2018, 23:42

Mesaj mrtkrks » 27 Nis 2026, 20:54

2024-2025 sertifikal覺, liste fiyat覺n覺n alt覺nda Sub, Sub Date veya Starbucks bulmak maalesef hi癟bir 羹lkede m羹mk羹n deil. Zaten bulunabiliyor olsa dediiniz gibi kimse s覺ra beklemez.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
mrtkrks

Kay覺t: 04 Ara 2019, 16:48

Mesaj remolarano » 28 Nis 2026, 11:54

Merhaba,

襤kinci ellere online platformlarda bakt覺m, chrono24 dahil. Sat覺c覺larla g繹r羹t羹m 癟ok fazla pazarl覺k marj覺 yok ve ayr覺ca kondisyonlar覺 s覺f覺r yak覺n olanlar liste fiyat覺ndan $2000-$3000 daha pahal覺. Ben kendi ad覺ma fatural覺 ve ilk kullan覺c覺 olmay覺 her zaman tercih ederim. Amac satmaktan ziyade evladiyelik. 襤kinci el ya da grey markette sahte olas覺l覺覺 maalesef kafamda soru iareti...

Antalya da 1908 vard覺 alt覺n, ama kahve kordonlu onun siyah覺 olsa al覺rd覺m. ok houma gitti. Bu vesile ile saatsizde kalmay覺m zaten bir klasie yak覺n, bir de spor saat alacakt覺m. Forumdaki satan arkadalarla da g繹r羹t羹m saolsunlar kibar ve nazikler.
Velhas覺l kelam d羹n black bay one 39 champagne dial ald覺m butikten.
Aqua Terra ya da bakt覺m ama 覺s覺namad覺m bir t羹rl羹. Daha 繹nce de kolumda 3 kez farkl覺 butiklerde hem 41 hem 38 lik denemiliim olmustu. Tudor hi癟 akl覺mda yoktu ama denemek i癟in randevu olusturdum butikte, finishingleri cok iyi, hosuma gidince stokta var dediler zaten listede oldugumu da biliyorlar. Onu da ald覺m. Bug羹n takmaya balad覺m. 襤yi ki alm覺覺m dedirtti bana... Tudor'a 繹n yarg覺m vard覺 o kalkt覺.

Yine de listede burada kals覺n, ka癟 ay ya da y覺l sonra gelirse art覺k s覺ra burdan yazar覺m bekleme s羹rem belli olmus olur.
Kullan覺c覺 avatar覺
remolarano

Kay覺t: 12 Ara 2019, 10:47

Mesaj Serkanasn » 28 Nis 2026, 17:57

remolarano yazd覺:Merhaba,

襤kinci ellere online platformlarda bakt覺m, chrono24 dahil. Sat覺c覺larla g繹r羹t羹m 癟ok fazla pazarl覺k marj覺 yok ve ayr覺ca kondisyonlar覺 s覺f覺r yak覺n olanlar liste fiyat覺ndan $2000-$3000 daha pahal覺. Ben kendi ad覺ma fatural覺 ve ilk kullan覺c覺 olmay覺 her zaman tercih ederim. Amac satmaktan ziyade evladiyelik. 襤kinci el ya da grey markette sahte olas覺l覺覺 maalesef kafamda soru iareti...

Antalya da 1908 vard覺 alt覺n, ama kahve kordonlu onun siyah覺 olsa al覺rd覺m. ok houma gitti. Bu vesile ile saatsizde kalmay覺m zaten bir klasie yak覺n, bir de spor saat alacakt覺m. Forumdaki satan arkadalarla da g繹r羹t羹m saolsunlar kibar ve nazikler.
Velhas覺l kelam d羹n black bay one 39 champagne dial ald覺m butikten.
Aqua Terra ya da bakt覺m ama 覺s覺namad覺m bir t羹rl羹. Daha 繹nce de kolumda 3 kez farkl覺 butiklerde hem 41 hem 38 lik denemiliim olmustu. Tudor hi癟 akl覺mda yoktu ama denemek i癟in randevu olusturdum butikte, finishingleri cok iyi, hosuma gidince stokta var dediler zaten listede oldugumu da biliyorlar. Onu da ald覺m. Bug羹n takmaya balad覺m. 襤yi ki alm覺覺m dedirtti bana... Tudor'a 繹n yarg覺m vard覺 o kalkt覺.

Yine de listede burada kals覺n, ka癟 ay ya da y覺l sonra gelirse art覺k s覺ra burdan yazar覺m bekleme s羹rem belli olmus olur.

Az 繹nce rolex listesine bakt覺m italya butik liste fiyat覺 9.950 euro olan 124060 (tarihsiz submariner) parite olarak 11.646 usd / 525.000 TL yap覺yor yakla覺k olarak.
1308098262 Nolu sar覺 site ilan覺nda ise fiyat olarak 550.000 TL yazmakta pazarl覺k pay覺 5.000 TL yazm覺 yani 545.000 TL biter rakam覺.
Arada 20.000 TL fark var, saat 2025 Austos sertifikal覺, yanl覺 bilmiyorsam T羹rkiye liste fiyatlar覺 avrupaya g繹re 150-200 euto daha y羹ksek, yani demem o ki aradaki 180-180 euro fark kal覺yor, ben eer no date i癟in listede s覺ra bekliyor olsam bu saati al覺rd覺m, zaten her sene 350-400 euro zam geliyor, 繹n羹m羹zdeki sene butik zaten bu rakam覺n 羹st羹nde bir fiyat isteyecektir.

5 dakikal覺k arat覺rma ile buldum bu saati, biraz daha arat覺rma yap覺p daha makul saatlerde bulunabilir diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Serkanasn

Kay覺t: 06 Mar 2018, 23:42

Mesaj MehmetKarat羹rk » 28 Nis 2026, 19:07

:champ:
Serkan hocam ilandaki saat benim
Saatin bana maliyeti 600 bine yak覺nd覺 saati yine ayn覺 siteden alm覺t覺m s覺f覺r olarak
Rhodium zorlu ya gittik arkada ile teyid i癟in sonras覺nda ald覺m
ilan arama k覺sm覺na 124060 yaz覺ld覺覺nda en uygun ilan benimki diyebilirim benden 繹nce 2022 model 1 saat var
Dediklerinizi aynen kat覺l覺yorum bu arada
Rolexin bir tak覺m modelleri bu model de dahil bekleme s覺ras覺na girilmeden iki veya 羹癟 ya覺nda hemen hemen liste fiyat覺na yak覺n veya biraz 羹stte olmak 羹zere ula覺labilir bence de beklemek gereksiz
Tabii ki bu soyledigim nodate k覺smen date airking op ve bir tak覺m datejust modellerinde var diye d羹羹n羹yorum
Bir ya覺n覺 doldurmam覺 癟ok deil gmt jubile bilezik 繹ift renk saat bile vard覺 sitede
Olmad覺 diye 羹z羹ld羹羹n dua'ya, g羹n gelir sevinirsin
Kullan覺c覺 avatar覺
MehmetKarat羹rk

Ya: 43
Kay覺t: 16 Au 2017, 20:57

Mesaj MehmetKarat羹rk » 28 Nis 2026, 19:11

Son rakam 550 yazd覺m hadi s羹nnete uygun davranal覺m diye 5 bin tl indirdim pazarl覺k olsun diye
Bu rakamdan aa覺 sat覺lmaz ise de kasadan 癟覺kart覺p kullanmaya devam edeceim :D
Olmad覺 diye 羹z羹ld羹羹n dua'ya, g羹n gelir sevinirsin
Kullan覺c覺 avatar覺
MehmetKarat羹rk

Ya: 43
Kay覺t: 16 Au 2017, 20:57

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: gargamell, kesikparmak ve 78 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners