remolarano yazd覺:Merhaba,
襤kinci ellere online platformlarda bakt覺m, chrono24 dahil. Sat覺c覺larla g繹r羹t羹m 癟ok fazla pazarl覺k marj覺 yok ve ayr覺ca kondisyonlar覺 s覺f覺r yak覺n olanlar liste fiyat覺ndan $2000-$3000 daha pahal覺. Ben kendi ad覺ma fatural覺 ve ilk kullan覺c覺 olmay覺 her zaman tercih ederim. Amac satmaktan ziyade evladiyelik. 襤kinci el ya da grey markette sahte olas覺l覺覺 maalesef kafamda soru iareti...
Antalya da 1908 vard覺 alt覺n, ama kahve kordonlu onun siyah覺 olsa al覺rd覺m. ok houma gitti. Bu vesile ile saatsizde kalmay覺m zaten bir klasie yak覺n, bir de spor saat alacakt覺m. Forumdaki satan arkadalarla da g繹r羹t羹m saolsunlar kibar ve nazikler.
Velhas覺l kelam d羹n black bay one 39 champagne dial ald覺m butikten.
Aqua Terra ya da bakt覺m ama 覺s覺namad覺m bir t羹rl羹. Daha 繹nce de kolumda 3 kez farkl覺 butiklerde hem 41 hem 38 lik denemiliim olmustu. Tudor hi癟 akl覺mda yoktu ama denemek i癟in randevu olusturdum butikte, finishingleri cok iyi, hosuma gidince stokta var dediler zaten listede oldugumu da biliyorlar. Onu da ald覺m. Bug羹n takmaya balad覺m. 襤yi ki alm覺覺m dedirtti bana... Tudor'a 繹n yarg覺m vard覺 o kalkt覺.
Yine de listede burada kals覺n, ka癟 ay ya da y覺l sonra gelirse art覺k s覺ra burdan yazar覺m bekleme s羹rem belli olmus olur.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kesikparmak ve 84 misafir
|
||||||||||||||