TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yerli Micro Brand "Gurlevik"

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yerli Micro Brand

Mesaj mancho » 01 Eyl 2026, 12:31

Derici yazdı:Sahibinin dünyevi görüşleri beni ilgilendirmez. Yerli bir marka olduğu için beğendiğim saatlerini alırım. Sizlerin boykotuda beni ilgilendirmiyor. Yeri geldiği zaman, sözde herkesin görüşüne saygılısınız! Herkesin kendi dünya görüşünüzde olmasını istiyorsanız! Bu insan doğasına aykırıdır. Hakaret olmadığı sürece, herkesin düşüncesine saygı duyulmalı. Benim düşüncem budur.

Dünya görüşleri beni ilgilendirir, hem de çok. Bu ülkenin kurucu değerlerine düşman birine para kazandıracak kadar düşmedim daha, isterse dünyanın en güzel saatlerini yapsın!
Kullanıcı avatarı
mancho

Re: Yerli Micro Brand "Gurlevik"

Mesaj depechemode » 01 Eyl 2026, 16:07

mancho yazdı:Saatlerini incelediğimde zaten pahalı geliyordu, bir de burada yazılanlardan sonra sahibinin ne kadar düşük olduğunu gördüm. Yabancı gruplarda da denk geliyor arada, satışlarını baltalamak artık farz.

Bende katılıyorum. Bu başlık bile kapatılabilir. Böyle vatan hainleri satış yapıp güçlenmesin.
Kullanıcı avatarı
depechemode

Mesaj Umutt » 01 Eyl 2026, 16:23

İçim acıyarak okudum. Kullanılan dil ve tarafgir bakiş acisi; bu topraklarda neyi nasıl ıskaladigimizi, gayet iyi anlatıyor aslinda.. Ama bunu argümantasyonun kendisi ile degil, anlatısının sığlığıyla, ifade ediş biçimindeki fikri vasatlığın teşhiri ile yapıyor.. Yazıda bahsedilen düşük katma değer hikayesi, tam da bununla ilgili işte.. Cumhuriyet’in önerdiği, bilime ve akla dayalı ortak akıl yerine, bu oryantalist vasatlığı merkeze almak, bunu egemen kılmakla ilgili.

Bugün birileri bu topraklarda, bir microbrand saat firması kurabiliyorsa; bunu yüz yıl önce bu ülkenin, yüzünü gelişmiş Atlantik dünyasına dönmesine borçlu.. Pozitif hukukla gelen hukuksal entegrasyona, cumhuriyetin bilimsel eğitim kurumlari ile vücut bulan mühendislik knowhow’ ına, sanayi devrimine, ülkenin global üretim ve lojistik zincirinde kendisine bir yer bulabilmesine borçlu..

Mezhep savaşlari ile kan gölüne dönmüş Ortadoğu coğrafyasinda, zamanında bir medeniyet filizi yesertmisiz, büyütmüsüz, şimdi bir yandan gölgesinde serinlerken, diğer yandan kökünü baltalıyoruz.

Yazının başında belirttiğim gibi, gerçekten insanın içi acıyor.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj manil » 01 Eyl 2026, 18:28

Link var mıdır, merak ettim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj manil » 01 Eyl 2026, 18:51

Özelden geldi, okudum.

Elemanın kendi ifadesiyle, çobanlık kariyerini Gerald Genta ile aynı cümlede ismini geçirecek kadar ileri seviyede tasarımcı olarak devam ettirdiğini zannettiği için havalara girmiş anlaşılan. Konuşur bi süre daha...

Saatleri almayın aldırtmayın. Daha sonra İzmir marşı ile video çeker. O zaman bakarız. :) selamlar herkese.

Sent from my iPhone using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj ibolution » 02 Eyl 2026, 09:39

tasarımlarını beğenip satın almayı ciddi düşünüyordum ve sonrasında bir şans forumu gördüm. :champ:
Kullanıcı avatarı
ibolution

Mesaj Altar » 10 Eyl 2026, 07:53

Bunların bırak saatini almayı bedava verseler almam, mc donalds ucuza yemek yedi diye yahudi sever ilan ettikleri millete saldıran bedevi severler. Söz konusu Türk yada Atatürk olunca herkesin tercihi bilmem ne diye laf cambazlığı yaparlar.
Almayın aldırmayın böyle hainlere bir kuruş kazandırmayın yok olup gitsinler.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur
Kullanıcı avatarı
Altar

Mesaj Derici » 10 Eyl 2026, 13:42

Altar yazdı:Bunların bırak saatini almayı bedava verseler almam, mc donalds ucuza yemek yedi diye yahudi sever ilan ettikleri millete saldıran bedevi severler. Söz konusu Türk yada Atatürk olunca herkesin tercihi bilmem ne diye laf cambazlığı yaparlar.
Almayın aldırmayın böyle hainlere bir kuruş kazandırmayın yok olup gitsinler.
Bu durumda, senin bedevi sevenlerden farkın ne?
Kullanıcı avatarı
Derici

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 18 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners