TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ynt: Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj drk » 30 Ağu 2012, 10:30

dropby23 yazdı:Valla ben pırlanta gidince çok farklı bir muameleyle karşılaşıyorum. Keşke diğer markaları tekrardan getirseler

Ben Pırlantı'da aynı derecede başarısız buluyorum, hatta saat&saat'ten daha kötü. Hiç olmazsa oradakiler bilmiyorlar, bilmiyorum diyorlar, buradakiler bilmiyorlar, uyduruyorlar.

Tabi kendini beğenmişlik de had safhada.
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj davinci » 30 Ağu 2012, 10:58

Geçen bir Avm de bir saatçinin vitrinine baktım full Çin, ağırlığına para verip getiriyorlar herhalde saatleri, saymaya bile değmeyecek saatler
Kullanıcı avatarı
davinci

Re: Ynt: Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj apesen » 30 Ağu 2012, 12:12

Drk yazdı:
dropby23 yazdı:Valla ben pırlanta gidince çok farklı bir muameleyle karşılaşıyorum. Keşke diğer markaları tekrardan getirseler

Ben Pırlantı'da aynı derecede başarısız buluyorum, hatta saat&saat'ten daha kötü. Hiç olmazsa oradakiler bilmiyorlar, bilmiyorum diyorlar, buradakiler bilmiyorlar, uyduruyorlar.

Tabi kendini beğenmişlik de had safhada.

Pırlant Konusuna +1, zaten hak ettiği duruma geliyor yavaş yavaş, sebebi bu olmalı. Saat ve saat'e özenip üç kuruşluk saatleri allaya pullaya pazarlamaya başladılar. Hi-end konusu Pırlant için bence bitmiştir.
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj davinci » 30 Ağu 2012, 12:46

Pırlant Kanyon'da gözlüklü bir satıcı vardı baya bilgili bir satıcıydı sonra ayrıldı, ozaman IWC'de satıyorlardı bulamayıp dışardan getirttiğim kayışın onlarda olduğunu gördüm, şimdi antin kuntin markalar satıyorlar ama iş yaptığını sanmıyorum
Kullanıcı avatarı
davinci

Re: Saat&saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj alperen » 02 Eyl 2012, 15:30

Baran yazdı:SaatveSaat kadar kazıkcı esnaflıktan birhaber ve saatciliğin S sinden anlamayan calışanları olan bir firma için guzel bizler içinde rezil bir haber.

özetlemişsin abi
Türk gibi...
Kullanıcı avatarı
alperen

Mesaj bulenty » 04 Eyl 2012, 00:45

asymptote yazdı:Konyalı Saat Ümraniye Carrefour mağazasında satıcı incelediğim kornolu Longines Master Collection saati eline alıp şöyle bir iki çevirdi, fıldır fıldır dönen rotoru bana gösterip balansı görüyor musun, nasıl yağ gibi kayıyor dedi.. Ben de bozmadım, hakikaten öyle deyip çıktım..

Saatler konusunda zır-cahil bir toplum olarak kalmayı sürdürdükçe, mağazaya girip tonla parayı satıcının salakça bir iki pazarlama cümlesine kurban edip aptalca bir tercihle mağazadan ayrılmaya devam ettikçe bu işler hep böyle olacak beyler..

Saat&Saat'i kutluyorum, adamlar parayı bizlerden değil, alelade saat tüketicisinden kazanıyorlar.. O satıcılar o tüketicilere çok bile..

Söylediklerin yurdum insanının her konudaki yaklaşımının dinamiklerini ortaya koymakta;mekanik saat kullanmak veya herhangibir tüketim malzemesinde bilgi sahibi olmak taktir edersinizki eğitim ve kültürü yansıtır.Yazacak o kadar çok şey varki,ya oturup makale tadında uzun bir yazı kaleme alacağım,yada bu kadarla yetineceğim.Yazmayı düşündüğüm şeyler ağırlıklı olarak siyaset-politika-eğitim-kültür ögelerini analiz ve sentez kurgusu üzerine oturacağından forum konularının dışına çıkma olasılığım yüksek olacak ve sakıncalı yazı mahiyetine doğru ivme kazanacak.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj fsinan » 04 Eyl 2012, 09:13

Hiç önemli değil, biz saatin özelliklerini mağazadaki adamlara danışarak mı saat alıyoruz? Yahut mesela Tag Heuer alabilmek için bu heriflerin insafına mı kaldık?

Ortalama tüketici de zaten hak ettiğini alır, umursamayın.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj ErsinGS » 21 Ara 2012, 22:06

Saat&saat üst segment markaların satışı için AVM lerde Campanola ismi ile mağazalar açmaya başladı.
Umarım ismi nedeni ile Citizen ile papaz olmazlar.
Benim gezdiğim mağazada açılışa özel % 25 indirim olduğunu söylediler.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners