TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj okanik » 18 Oca 2014, 02:51

Merhabalar bende saat alma serüveninde forumunuzdan oldukça faydalandım herkese teşekkürler diliyorum.
Tercihim Tissot Le Locle oldu ve Saat&Saat internet sitesinden saati satın aldım. burdan almamın en önemli sebebi ise kendi dükkanlarının olmasıydı saati teslim alınca iki konu kafama takıldı bu yüzden sizlere danışmak istedim.

1. Öncelikle saatimi Tissot kutusunda beklerken Saat&Saat yazılı saçma bir kutuda göndermişler acaba bütün satışlarda böyle mi merak ettim. Sonuçta saat kutusuda kendisi kadar önemli bişey bence.

2. Saatin camı üzerinde koruyucu film bulunmuyordu ama diğer bölümlerde filmler yerindeydi. bu durum normal midir. ayrıca incelediğim kadarıyla saatte herhangi bir çizik vs. yok.
Kullanıcı avatarı
okanik

Mesaj Emre » 18 Oca 2014, 04:12

okanik yazdı:Merhabalar bende saat alma serüveninde forumunuzdan oldukça faydalandım herkese teşekkürler diliyorum.
Tercihim Tissot Le Locle oldu ve Saat&Saat internet sitesinden saati satın aldım. burdan almamın en önemli sebebi ise kendi dükkanlarının olmasıydı saati teslim alınca iki konu kafama takıldı bu yüzden sizlere danışmak istedim.

1. Öncelikle saatimi Tissot kutusunda beklerken Saat&Saat yazılı saçma bir kutuda göndermişler acaba bütün satışlarda böyle mi merak ettim. Sonuçta saat kutusuda kendisi kadar önemli bişey bence.

2. Saatin camı üzerinde koruyucu film bulunmuyordu ama diğer bölümlerde filmler yerindeydi. bu durum normal midir. ayrıca incelediğim kadarıyla saatte herhangi bir çizik vs. yok.

okanik hoşgeldiniz öncelikle.

Saatiniz hayırlı olsun. Le Locle güzel bir seçim olmuş.

1. Kutu meselesi burada daha evvel de konuşulmuştu. Kurumsal firmadan bağımsız olarak malesef bazı çalışanlar heralde milyonlarca dolarla oynuyorlar, kutu ve sertifikaları bazen veriyorlar, bazen vermiyorlar. Kısacası önemsemiyorlar. Ha bunun aldığınız saate hiç bir etkisi yok sonuçta distribütörden aldığınız bir saat. Kutu sertifika vs. olmamasının tek olumsuz etkisini olur da saati satarsanız o zaman görürsünüz. Neden bilmiyorum ama saatin kutu sertifika bilmem nesi (garantisi bitmiş bile olsa) yoksa saatine göre %10 daha düşük fiyata satmanız olası. Satarken insanın canını sıkar yani. Sonuçta distribütörden alınmış bir saatin kutusu, belgeleri, faturası, her şeyinin tam olması beklenir.

2. Saatin her yerinde koruyucu bant olmaması normal. Çıkabiliyor, sonuçta saat her modelinden 100 tane alınıp bir kısmı stokta bekletilen bir mal değil. Alıp teşhire koyuyorlar, görünsün istiyorlar. Bu esnada da saat incelenirken bant çıkmış olabilir.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj ErsinGS » 18 Oca 2014, 11:43

Tissot un kutusu sıradan bir kutunun ötesinde
içinde kitabı var kullanım kılavuzu var
her saatle birlikte olması gerekir
ısrarla saatin kutusunu isteyin bence
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj okanik » 19 Oca 2014, 23:41

cevap için çok teşekkürler ben de kutusunu beğendiğim için ve videoda falan o şekilde gördüğüm için öyle geleceğini ummuştum biraz hayal kırıklığı ondan oldu galiba ama dediğiniz gibi saatin belgelerinde veya kendisinde bir sıkıntı yok. neyse ki ilerde satmayı düşünmüyorum o yüzden o türlü bir sorun olmaz benim için. ayrıca firmaya da yazdım ve telefonla da bilgi almayı düşünüyorum. sonucu burda da paylaşırım.

Bu durumdan sonra aklıma şöyle bişey geldi ne kadar doğrudur bilemiycem ama orjinal kutuyu göndermemelerinin sebebi replika bir tissotyu daha sonra o kutuda satmak için olabilir mi açıkçası ben kurumsal bir firmadan beklemiyorum ama firmanın cevabına göre gerekirse Tissot' nun ve LPI' in sitesinden de bir bilgilendirmede bulunucam.
Kullanıcı avatarı
okanik

Mesaj ErsinGS » 20 Oca 2014, 18:31

takip edin bence Tissot kutusu önemli bence
içinde başka bir replika satmaktan ziyade kutusu olmayan eş dost tissot unu kutulandırma denemesi olabilir
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj okanik » 22 Oca 2014, 14:24

Nihayetinde mutlu sona ulaştım arkadaşlar ve orjina kutu elime geçti ancak hiç beklemedik bir şekilde oldu. Konuyu burda aktardıktan sonra saat&saat firması ile görüştüm ve tabi ki kıvırdılar yok artık kutu tedariki yapmadıklarından falan bahsettiler hatta üstelememe rağmen daha fazla bişey yapamayacaklarını belirttiler. Bundan sonra ben de şu anki türkiye distribütörü swatch group ile temasa geçtim ve en azından bilgileri olmasını istedim. Şaşırtıcı bir şekilde kendileri ile hiç ilgisi olmamasına rağmen çok ilgili davrandılar ve adresime kutu göndermeyi teklif ettiler. Salı günü kutu elime ulaştı ve paketten sadece kutu değil başka bir sürü Tissot promosyonu çıktı. Gerçekten müsteri memnuniyetini düşünen bir şirketmiş bunu da böylece öğrenmiş oldum.
Kullanıcı avatarı
okanik

Mesaj Emre » 22 Oca 2014, 16:05

okanik yazdı:Nihayetinde mutlu sona ulaştım arkadaşlar ve orjina kutu elime geçti ancak hiç beklemedik bir şekilde oldu. Konuyu burda aktardıktan sonra saat&saat firması ile görüştüm ve tabi ki kıvırdılar yok artık kutu tedariki yapmadıklarından falan bahsettiler hatta üstelememe rağmen daha fazla bişey yapamayacaklarını belirttiler. Bundan sonra ben de şu anki türkiye distribütörü swatch group ile temasa geçtim ve en azından bilgileri olmasını istedim. Şaşırtıcı bir şekilde kendileri ile hiç ilgisi olmamasına rağmen çok ilgili davrandılar ve adresime kutu göndermeyi teklif ettiler. Salı günü kutu elime ulaştı ve paketten sadece kutu değil başka bir sürü Tissot promosyonu çıktı. Gerçekten müsteri memnuniyetini düşünen bir şirketmiş bunu da böylece öğrenmiş oldum.

Bir distribütör için utanç verici bir durum :shock:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj ErsinGS » 02 Mar 2014, 00:12

okanik yazdı:Nihayetinde mutlu sona ulaştım arkadaşlar ve orjina kutu elime geçti ancak hiç beklemedik bir şekilde oldu. Konuyu burda aktardıktan sonra saat&saat firması ile görüştüm ve tabi ki kıvırdılar yok artık kutu tedariki yapmadıklarından falan bahsettiler hatta üstelememe rağmen daha fazla bişey yapamayacaklarını belirttiler. Bundan sonra ben de şu anki türkiye distribütörü swatch group ile temasa geçtim ve en azından bilgileri olmasını istedim. Şaşırtıcı bir şekilde kendileri ile hiç ilgisi olmamasına rağmen çok ilgili davrandılar ve adresime kutu göndermeyi teklif ettiler. Salı günü kutu elime ulaştı ve paketten sadece kutu değil başka bir sürü Tissot promosyonu çıktı. Gerçekten müsteri memnuniyetini düşünen bir şirketmiş bunu da böylece öğrenmiş oldum.

Saat&Saat in şu anda marka saatler dışında hangi saatlerin distribütörü olduğunu bilen varmı acaba?
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Önceki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners