Drk yazdı:Çok merak ediyorum bu işin devamı nasıl olacak? Umarım saat&saat bayilerinde satılmaz bu markalar. Farklı planlar yoksa vay lpi'nin haline.
apesen yazdı:Baran yazdı:SaatveSaat kadar kazıkcı esnaflıktan birhaber ve saatciliğin S sinden anlamayan calışanları olan bir firma için guzel bizler içinde rezil bir haber.
SaatveSaat umarım bunu fark eder. Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Bugüne kadar onlarca mağazalarına uğramışlığım var, biri hariç gerçek anlamda işinden anlayan bir çalışana denk gelmedim.
Ben bu operasyonun başında olsam, kesinlikle Perakende konseptini ikiye böler,LPI grubu ürünlerinin yanına sadece Hamilton,bir de bi ihtimal Gc'yi ekleyip bir konsept oluştururdum. SaatveSaat mağazalarını da bulundukları yere göre 2'ye sınıflandırıp,1.segmenttekilerde daha elit bir sunumla LPI markalarını sergilerdim.
SaatveSaat'in mantığı, AVM'lere bodoslama dalmış olan Türkiye'de, toptancılığın can çekişmesinden dolayı, yoluna direkt perakendeci olarak devam etmek, o yüzden yakında SaatveSaat mağazaları dışında pek Tag, Tissot görebileceğimizi sanmıyorum. Zaten LPI'da toptancılığın bitmesi dolayısı ile satış kararı almıştır.
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir
|
||||||||||||||