TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj Ladik11 » 29 Ağu 2012, 18:22

Çile bülbülüm çile diyelim artık, adamlar saat satmaktan ve saatın dış güzelliğini bahsetdip, kazık fiyatlara sunmaktan başka bir şey bilmiyorlar, bakacağız yeni dönemi zaman gösterecek.
Kullanıcı avatarı
Ladik11

Mesaj SeRxx » 29 Ağu 2012, 18:30

Geçen hafta Saat&Saat mağazasında Tissot vardı girdim birkaç modele baktım saatlerin güç rezervi konusunda güzel bir tespitleri vardı; fiyat arttıkça güç rezervi artıyormuş :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vmetin » 29 Ağu 2012, 18:55

Aslında mantıklı :lol:

Bkz VC Patrimony 14 days
Panerai 10 days
Kullanıcı avatarı
vmetin

Re: Saat&saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj bicana » 29 Ağu 2012, 18:55

Drk yazdı:Çok merak ediyorum bu işin devamı nasıl olacak? Umarım saat&saat bayilerinde satılmaz bu markalar. Farklı planlar yoksa vay lpi'nin haline.

muhtemelen campanola mağazasında satılıcak
Kullanıcı avatarı
bicana

Mesaj asymptote » 29 Ağu 2012, 18:59

Konyalı Saat Ümraniye Carrefour mağazasında satıcı incelediğim kornolu Longines Master Collection saati eline alıp şöyle bir iki çevirdi, fıldır fıldır dönen rotoru bana gösterip balansı görüyor musun, nasıl yağ gibi kayıyor dedi.. Ben de bozmadım, hakikaten öyle deyip çıktım..

Saatler konusunda zır-cahil bir toplum olarak kalmayı sürdürdükçe, mağazaya girip tonla parayı satıcının salakça bir iki pazarlama cümlesine kurban edip aptalca bir tercihle mağazadan ayrılmaya devam ettikçe bu işler hep böyle olacak beyler..

Saat&Saat'i kutluyorum, adamlar parayı bizlerden değil, alelade saat tüketicisinden kazanıyorlar.. O satıcılar o tüketicilere çok bile..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Saat&saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj bicana » 29 Ağu 2012, 19:01

apesen yazdı:
Baran yazdı:SaatveSaat kadar kazıkcı esnaflıktan birhaber ve saatciliğin S sinden anlamayan calışanları olan bir firma için guzel bizler içinde rezil bir haber.

SaatveSaat umarım bunu fark eder. Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Bugüne kadar onlarca mağazalarına uğramışlığım var, biri hariç gerçek anlamda işinden anlayan bir çalışana denk gelmedim.

Ben bu operasyonun başında olsam, kesinlikle Perakende konseptini ikiye böler,LPI grubu ürünlerinin yanına sadece Hamilton,bir de bi ihtimal Gc'yi ekleyip bir konsept oluştururdum. SaatveSaat mağazalarını da bulundukları yere göre 2'ye sınıflandırıp,1.segmenttekilerde daha elit bir sunumla LPI markalarını sergilerdim.

SaatveSaat'in mantığı, AVM'lere bodoslama dalmış olan Türkiye'de, toptancılığın can çekişmesinden dolayı, yoluna direkt perakendeci olarak devam etmek, o yüzden yakında SaatveSaat mağazaları dışında pek Tag, Tissot görebileceğimizi sanmıyorum. Zaten LPI'da toptancılığın bitmesi dolayısı ile satış kararı almıştır.

dediğiniz gibi bende sizin gibi düşünüyorum.
markaları bölecekler bildiğim kadarıyla mağazaları A+ A B C Sınıfı olarak ayrılmış durumda yada lüx olarak camponala da olabilir mesela şuan tissot marka saati sadece A sınıfı mağazalar satıyor.
Kullanıcı avatarı
bicana

Re: Ynt: Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj dropby23 » 29 Ağu 2012, 19:15

Marka satış olayı bakımından ben pırlantı oldukça başarılı buluyorum.
Kullanıcı avatarı
dropby23

Mesaj Emre » 30 Ağu 2012, 00:31

Efsane Saat & Saat cumlesi: "Yalniz o baktiklariniz cok daha pahali"

Bu cumle sirasiyla vitrinde moda markalarini gezinip sira asil bakilmak istenen Hamilton'lara gelince kuruldu :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners