Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
seyyan » 14 Tem 2026, 10:18
Merhabalar, 1 ay önce kendime japonya'dan 2. El bir Seiko SPB143 model bir saat aldım, saat 2024 yılında satın alınmış ve daha 2 yıllık bir saat fakat saat de günlük 30 40 saniye geri kalıyor ve şuan 2 günlük kullanımda 2 dk kadar geriden geliyor. Bu saati İstanbul'da regüle edebilecek ve saat bir dalgıç olduğu için kapağı açılacağı için işlem sonra basınç testi yapabilecek bir usta arıyorum, tavsiyeleriniz bekliyorum.
-

seyyan
-
mturann » 14 Tem 2026, 13:31
Bengi Saat Cengiz Usta
Sosyal medyada ve buradaki forumdan iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz
-

mturann
-
depechemode » 14 Tem 2026, 14:11
seyyan yazdı:Merhabalar, 1 ay önce kendime japonya'dan 2. El bir Seiko SPB143 model bir saat aldım, saat 2024 yılında satın alınmış ve daha 2 yıllık bir saat fakat saat de günlük 30 40 saniye geri kalıyor ve şuan 2 günlük kullanımda 2 dk kadar geriden geliyor. Bu saati İstanbul'da regüle edebilecek ve saat bir dalgıç olduğu için kapağı açılacağı için işlem sonra basınç testi yapabilecek bir usta arıyorum, tavsiyeleriniz bekliyorum.
Selam, benim
viewtopic.php?f=12&t=42557 başlık altında bir arkadaşın basit şekilde bu ayarın nasıl yapılacağı anlatılıyor.
-

depechemode
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir