TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SPB143J Geri Kalması

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Seiko SPB143J Geri Kalması

Mesaj seyyan » 14 Tem 2026, 10:18

Merhabalar, 1 ay önce kendime japonya'dan 2. El bir Seiko SPB143 model bir saat aldım, saat 2024 yılında satın alınmış ve daha 2 yıllık bir saat fakat saat de günlük 30 40 saniye geri kalıyor ve şuan 2 günlük kullanımda 2 dk kadar geriden geliyor. Bu saati İstanbul'da regüle edebilecek ve saat bir dalgıç olduğu için kapağı açılacağı için işlem sonra basınç testi yapabilecek bir usta arıyorum, tavsiyeleriniz bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
seyyan
 
Mesajlar: 2
Kayıt: 14 Tem 2026, 10:00

Re: Seiko SPB143J Geri Kalması

Mesaj mturann » 14 Tem 2026, 13:31

Bengi Saat Cengiz Usta
Sosyal medyada ve buradaki forumdan iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
mturann
 
Mesajlar: 6728
Kayıt: 13 Kas 2014, 18:00

Re: Seiko SPB143J Geri Kalması

Mesaj depechemode » 14 Tem 2026, 14:11

seyyan yazdı:Merhabalar, 1 ay önce kendime japonya'dan 2. El bir Seiko SPB143 model bir saat aldım, saat 2024 yılında satın alınmış ve daha 2 yıllık bir saat fakat saat de günlük 30 40 saniye geri kalıyor ve şuan 2 günlük kullanımda 2 dk kadar geriden geliyor. Bu saati İstanbul'da regüle edebilecek ve saat bir dalgıç olduğu için kapağı açılacağı için işlem sonra basınç testi yapabilecek bir usta arıyorum, tavsiyeleriniz bekliyorum.


Selam, benim viewtopic.php?f=12&t=42557 başlık altında bir arkadaşın basit şekilde bu ayarın nasıl yapılacağı anlatılıyor.
Kullanıcı avatarı
depechemode
 
Mesajlar: 1119
Kayıt: 04 Oca 2023, 16:14
Konum: Ankara


  • Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners