TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega Antika Kurmalı Saat Alım ve Kalite Bilgisi

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Omega Antika Kurmalı Saat Alım ve Kalite Bilgisi

Mesaj Hasan24 » 18 Nis 2012, 00:26

Antika bir OMEGA kurmalı saat almak istiyorum.Günlük kullanmak için. Kadranı rakamlı olarak.Bu tarz saatleri nereden bulabilirim? OMEGA saatlerin kalitesi hakkında detaylı bilgi sahibi olan varsa mesaj olarak yazarsanız memnun olurum. Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Hasan24

Re: ANTİKA OMEGA KURMALI SAAT

Mesaj SeRxx » 19 Nis 2012, 00:10

sahibinden.com, gittigidiyor.com, özellikle eBay.com gibi siteleri takip edin :thumbup:

Omega saatlerin kalitesine gelince; kol saatlerinde kendini kanıtlamış kaliteli bir markadır. Arama kutucuğuna '' Omega '' yazarsanız birçok bilgi bulabilirsiniz :thumbup:

Keyifli forumlar ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Omega Antika Kurmalı Saat Alım ve Kalite Bilgisi

Mesaj Hasan24 » 19 Nis 2012, 17:45

Çok teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Hasan24

Mesaj erdi » 30 May 2012, 17:14

Arkadaşlar size bi sorum olucak benı aydınlatırsanız sevınırım benm dedemın babasından bı saat kaldı bna adımdan dolayı benm tasımamı ıstedıler omega marka arkasında eskı tren ıslemesı var ıcersınde sanıye gostergesı var bazı forumları okudumda serı numarası falan dıye yazıyolar bunda ogle bısey yok ama zıncırınde sarı altın suyu gıbı noktalar var bunun maddi değerini merak ediyorumda ben yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
erdi

Mesaj asymptote » 30 May 2012, 17:25

erdi yazdı: benm dedemın babasından bı saat kaldı bna adımdan dolayı benm tasımamı ıstedıler... bunun maddi değerini merak ediyorumda ben yardımcı olursanız sevinirim

Çok para eder dersek satacak mısınız erdi bey?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj erdi » 30 May 2012, 21:03

BAZI degerler vardır para ıle satın alınamaz tabikide satmıcam benımkı meraktı sadece galerı ısletmecılıgı yapıyorum yanı ondan alıcagm paraya ıhtıyacım olmıcagı gıbı bu denlı bı mırası satcak kadarda dusmedım daha benmkı hem yılını ogrenmek hem maddı degerı varsa onu ogrenme merakıydı
Kullanıcı avatarı
erdi

Mesaj asymptote » 30 May 2012, 21:10

En çok birkaç yüz dolar eder erdi bey, fazlaca bir maddi değeri olduğunu düşünmüyorum. Ancak mekanizmaları güzeldir, bir sorunu yoksa iyi zaman tutarlar, eski Cortebertler de öyle.. Ayrı bir konu başlığında fotoğraflarını paylaşırsanız saatin hem maddi değeri hakkında hem de gerekiyorsa bakım ve onarımı hakkında size daha ayrıntılı bilgi verecek arkadaşlar çıkacaktır.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj erdi » 30 May 2012, 21:11

ayrıca bnde kalmasıda taraftarı degılım sonucta herkez olucek herkez gıttgınde yannda hıc bısey goturemıcek bundan dolayı sevaplarınla gunahlarında gıdıcegn bu yolda arkandan gelen bı dua onemlıyse dınımızde ondan elde edecegımle bı yatıra tum murıtlerıne bı yardımda bulunulsa onların bı dua sı arkandan gelıcek bın dua ya temellu eder buda bnm tasımmdan daha kıymetlı olucagna ınanıyorum
Kullanıcı avatarı
erdi

Sonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners