Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
asymptote » 06 Eyl 2012, 22:43
Drago yazdı:Emre...Grand Seiko ile ilgili bir şey görmedin herhalde ?
Sanırım caponlar da Sub takıyor Drago, Emre'nin anlattıklarından bu anlam çıkıyor..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Emre » 06 Eyl 2012, 22:52
Drago, asymptote, her saat bayisinde Grand Seiko mutlaka var ama acikcasi kollarda cok dikkatimi cekmedi. Omega ile Rolex kapisiyor adeta

Yukarida Credor yazarken Grand Seiko'yu yazmayi unutmusum. Vaktim olsaydi Seiko Genel Merkezi'ne gidecektim fakat firsat olmasi. Yalnizca Seiko CEO'sunun sinif arkadasi olan yasli bir amcayla tanistim. Hala da gorusuyorlarmis

Tesekkurler ahbob

T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Emre » 06 Eyl 2012, 23:52
Frax yazdı:Emre ağabey çok güzel yazı olmuş fotoğrafları zaten görmüştük, alışveriş olmaması şaşırtıcı olmuş, bir sürpriz bekliyorum hala
Caponcam olmadığı için Arigato falan anlamıyorum ben de Tsubasa diyorum

Frax, dugun oncesi ya, duruldum baya kedi gibi oldum

serdarfb

T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Archimed » 07 Eyl 2012, 13:58
Emre'nin gözlemleri sonucu Grand Seiko hakkındaki düşüncelerin pekişti.
Adamlar kendi ülkelerinde bile Grand Seiko'yu baş tacı yapmıyorlarsa, saatin teknik özelliklerinin yanı sıra başarısız bir pazarlama tekniği uyguluyorlarsa; demek ki "ne olacak CHP'nin hali?" benzeri "ne olacak Grand Seiko'nun hali? Neden kimse Grand Seiko almıyor?" söylemleri uzun zaman devam edecektir.
-

Archimed
-
DenizKSK » 07 Eyl 2012, 16:03
@EmreTeşekkürler, güzel paylaşım olmuş. Eline sağlık.

"A Samurai always wears two swords."
-

DenizKSK
-
-
Emre » 07 Eyl 2012, 16:20
Archimed yazdı:Emre'nin gözlemleri sonucu Grand Seiko hakkındaki düşüncelerin pekişti.
Adamlar kendi ülkelerinde bile Grand Seiko'yu baş tacı yapmıyorlarsa, saatin teknik özelliklerinin yanı sıra başarısız bir pazarlama tekniği uyguluyorlarsa; demek ki "ne olacak CHP'nin hali?" benzeri "ne olacak Grand Seiko'nun hali? Neden kimse Grand Seiko almıyor?" söylemleri uzun zaman devam edecektir.
Evet Archimed. Her konuda milliyetçilik yaparlar fakat saat konusunda teslim olmuşlar. Bunda tabi lüks tüketim mallarının ülkeyi istilasının da payı büyük.
DenizKSK

T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: alicem, Eterna, Foçabeyi, murkov, ogeday, sasuta ve 249 misafir