Tahmin olarakta Pilots Double Chronograph Top Gun olarak serbest bir atış yapıyorum
asymptote yazdı:IWC Portekiz Perpetual, hayırlı olsun abi
vmetin yazdı:Bak o kadarı benim vizyonum dışında olduğu icin aklıma gelmedi

serdarfb yazdı:asymptote yazdı:IWC Portekiz Perpetual, hayırlı olsun abivmetin yazdı:Bak o kadarı benim vizyonum dışında olduğu icin aklıma gelmedi
Ah beyler ah, daha var ona.. O akşam saat bizlerleydi. Workshop süresince yandaki camekanın içinde kuzu gibi duruyordu. IWC Butik Istanbul yetkilisi Sevgili Ani Hanım çift ay fazlı, mavi kadran perpetual den şu an için dünyada bir tane kldığını ve o saatin de kendilerinde olduğunu söyledi.
mlm yazdı:Protrek hiç yakışmıyor o kutuya Serdar abi, yuvarla gessin bu yanna![]()
brckk yazdı:serdarfb yazdı:asymptote yazdı:IWC Portekiz Perpetual, hayırlı olsun abivmetin yazdı:Bak o kadarı benim vizyonum dışında olduğu icin aklıma gelmedi
Ah beyler ah, daha var ona.. O akşam saat bizlerleydi. Workshop süresince yandaki camekanın içinde kuzu gibi duruyordu. IWC Butik Istanbul yetkilisi Sevgili Ani Hanım çift ay fazlı, mavi kadran perpetual den şu an için dünyada bir tane kldığını ve o saatin de kendilerinde olduğunu söyledi.
Bir siyah kadran da mavini yanında duruyordu bu arada.![]()
New York IWC Butikde siyah kadranli icin 3 hafta once aynisini soylemisti. Demekki adamlar cok cok az uretip flagshiplere gonderiyorlar. Unique Marketing..
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir
|
||||||||||||||