T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
Drago » 11 Ara 2012, 21:16
Baran yazd覺:Foruma giren 羹yeler 繹nce biraz forumu kar覺t覺rsa okusa b繹yle eyler olmayacak.Kimse Rolex al yada alma demedi kimseye sadece kar覺lat覺r覺lmas覺 yap覺lan iki saatin ayn覺 segmentte olmad覺覺 expertiz yapan adamlar覺n bir halt bilmedii s繹ylendi hepsi bu.Rolex en iyi zaman覺 tutuyor bilmemne ne gerek var b繹yle seylere anlam覺yorumki..Yak覺m覺yor bence.
Baran kardeim...gerginlie ne gerek var ? Forumda herkez birbirinin g繹r羹lerini az 癟ok biliyor art覺k...biraz espri ile kar覺覺k yorum yapal覺m dedik...benim kendime yak覺an覺 bileceim bir ya ve konumda olduum konusunda teredd羹t羹m yok...sen de yorma kafan覺 ...b覺rak herkes g繹nl羹nden ge癟eni yazs覺n...
San覺r覺m yorumlar覺m覺z konusunda senden izin almam覺z gerekmiyor ...yoksa ben mi yan覺l覺yorum ?
-

Drago
-
- Ya: 62
- Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09
Baran » 11 Ara 2012, 21:19
Tam 羹st羹ne bast覺n覺z cunku bana g繹rede o tarz bir yorum sizin yataki insana yak覺m覺yor.Benden izin alman覺z gerekiyor diye cumlemi kurdum yoksa k繹r羹m g繹rm羹yormuyum? Siz yorum yapt覺n覺z bende yapt覺m yapmam i癟in senden izinmi almam gerekiyor?
-

Baran
-
- Ya: 40
- Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10
Drago » 11 Ara 2012, 21:21
Baran yazd覺:Tam 羹st羹ne bast覺n覺z cunku bana g繹rede o tarz bir yorum sizin yataki insana yak覺m覺yor.Benden izin alman覺z gerekiyor diye cumlemi kurdum yoksa k繹r羹m g繹rm羹yormuyum? Siz yorum yapt覺n覺z bende yapt覺m yapmam i癟in senden izinmi almam gerekiyor?
Sen yorumunu kerem kardeimizin sorular覺na yap...benim yorumuma yapma...
-

Drago
-
- Ya: 62
- Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09
Baran » 11 Ara 2012, 21:23
襤yi bundan sonrada bana yorum yapmazs覺n覺z siz o zaman.Sorun yok.
-

Baran
-
- Ya: 40
- Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10
AboveTheRim » 11 Ara 2012, 21:25
Kerem77 yazd覺:Submariner 116610 ln modeline vincefb
Direkt liste fiyat覺n覺 s繹ylemi. Bu s羹re癟 biraz sanc覺l覺 olabilir

Mutluluk baar覺ya, baar覺 ise zaman覺 deerlendirmeye bal覺d覺r.
-

AboveTheRim
-
- Ya: 37
- Kay覺t: 08 Kas 2011, 05:06
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Archimed, cbmad, demir77, ErsinGS, Eterna, gargamell ve 205 misafir