Merhaba arkadaşlar,
Dün Lütfi Kırdar'daki Swiss time in İstanbul sergisine büyük bir heyecanla gitim. Ancak sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu

Bir fuar formatı beklerken 15-20 tane vitrin ile karşılaştım. Böyle bir organizasyonun yapılması tabi ki çok olumlu ve yürekten desteklerim ancak sonuç bence fiasko. Her markaya bir vitrin, başında kimse yok, saatleri inceleme, takma, yetkilerle sohbet etme imkanı yok. Benim fuardan anladığım tüm ürünlerin, koleksiyonun sergilenmesidir, yeni modellerin görücüye çıkmasıdır. Çok sınırlı modeller gelmiş, herhangi bir, örneğin Özgür Saat veya Konyalı gibi bir saat bayisinde çok daha fazla model vardır. Hasbelkadar bulabildiğimiz bir kaç yetkiliye durumu aktarınca ilk olduğunu, bu yüzden aksaklıklar olabileceğini söyledir. Kusura bakmasınlar ama bir organizasyonun ilk olması onun çok yetersiz olması için bir sebep olamaz. Ben aklımda olan bazı modelleri denerim, incelerim, sohbet ederim derken 10 dakikada ziyaretim bitti

Örneğin Oris'in havacılık saatlerinden getirmemişler, TAG Heuer Carrera serisinden bir iki örnek var, Rolex toplam 10 saat var yok, inanılmaz kötüydü.
Umarım bundan sonraki organizasyonlar daha normal ve Avrupa seviyelerine yakın olur.
Okuyan herkese teşekkürker..