Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller
Moderatörler: News, LadyZ
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Frax » 13 Oca 2013, 00:49
waffenss yazdı:Saate baktım eşimi düşündüm çok beğenir gibi geldi. Sonra yorumlara baktım şaşırdım. İşin ilginci eşimi çağırdım nasıl saat dedim. Çocuk saati dedi. Kendimi hala kötü hissediyorum. Ya saatlerden ya kadınlardan anlamıyorum galiba
Akşam akşam iyi güldüm

-

Frax
-
stark » 13 Oca 2013, 00:54
waffenss yazdı:Saate baktım eşimi düşündüm çok beğenir gibi geldi. Sonra yorumlara baktım şaşırdım. İşin ilginci eşimi çağırdım nasıl saat dedim. Çocuk saati dedi. Kendimi hala kötü hissediyorum. Ya saatlerden ya kadınlardan anlamıyorum galiba
Abi insallah begenirsin diye dusundum dememissindir

mrbars yazdı:"ay cnm inanmıyorum çk şkrsinn ne grk vardı. uçuyorum sevnçtn. cansuya sölimm ksn ksknçlıktan çtlacak" saati
Forumun su gece hallerini cok seviyorum

-

stark
-
PhD » 13 Oca 2013, 01:01
stark yazdı:waffenss yazdı:Saate baktım eşimi düşündüm çok beğenir gibi geldi. Sonra yorumlara baktım şaşırdım. İşin ilginci eşimi çağırdım nasıl saat dedim. Çocuk saati dedi. Kendimi hala kötü hissediyorum. Ya saatlerden ya kadınlardan anlamıyorum galiba
Abi insallah begenirsin diye dusundum dememissindir

mrbars yazdı:"ay cnm inanmıyorum çk şkrsinn ne grk vardı. uçuyorum sevnçtn. cansuya sölimm ksn ksknçlıktan çtlacak" saati
Forumun su gece hallerini cok seviyorum

Dedim tabi ki O da "Ben bunu beğenirmiyim bee" dedi.
-

PhD
-
whiskey » 13 Oca 2013, 08:24
Mrbars, sizin yorumlarınızı okumak bana büyük keyif veriyor.

-

whiskey
-
Metin06 » 13 Oca 2013, 10:02
iyi kötü diye yorum yapmaktan ziyade, bu LE saate isteyeceği parayı düşünüp öyle yorumlayayım dedim ama gerek bile duymadım.tek kelime ile "değmez".
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
-

Metin06
-
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir