TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat&Saat LPI Türkiye Operasyonlarını Satın Aldı

Mesaj Ert » 22 Ara 2012, 01:38

Haklısın Drk , hangi sektör olursa olsun ilk önce saygınlık gelmelidir. Bilinçli tüketici olsa zaten bunlar olmaz .
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj limitsizce » 22 Ara 2012, 19:45

Ramazan Kayanın yıllardır olan bir hayali gerçekleştirdiği için kutluyorum kendisini ama şu imajı değiştirmeleri lazım saati satana kadar ağamsın paşamsın parayı ödedikten sonra saatte en ufak bir sorun çıktığında vay senin haline saat 20 iş günü olan tamir süresi bitmek bilmez.oda arızayı garanti dışına sokup senden yedek parça ücreti istemeleride cabası...
yaklaşık 100 milyon dolara hükmeden bir firma ama teknik servis mağaza satıcılarının yaptıkları ve bilgeleri işler acısı , işe sahip çıksalar daha güzel olacak kanısındayım enazından bilmiyorsan susacaksın mantığını kullanıp armani nin kullandığı miyota mekanızmalarının isminin bir gün eta olmadığını öğrenirler inşallah :super: :super: :super: ..:) arkadaslar....
saat var saat var...!
Kullanıcı avatarı
limitsizce

Mesaj Ert » 24 Ara 2012, 02:31

Şubeleşme büyüyor , servis ağı hala aynı ilk günkü noktada olursa saatten pim düşse 40 gün beklersin. Katılıyorum yığınla şikayet var okuyorlarsa önlem alsınlar ne diyelim .
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj ErsinGS » 24 Ara 2012, 19:07

Tissot u LPI servisinde olan bir forum üyesi vardı. Saatini teslim aldımı acaba?
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj westbloode » 03 Şub 2013, 18:08

Şöyleki saat saatin satın aldığı LPI firmasına bağlı çoğu marka firmadan zaten ayrılmıştı. Verdikleri para ne kadar onu bilmiyorum ama bu işten zarar edecekleri kesin. Pırlant'a gelince çok haklısınız uyduruk markalar getiriyorlar ama herkes bu forumdaki kadar bilgili insan değil. Saat saat bu kadar satış rakamını uyduruk markalardan kazanıyorsa, ticari mantıkla Pırlant'ta kazanmak isteyecek. Bence forum üyelerinden işsiz olanlar girsin bu mağazalarda çalışsın :lol: yetişmiş eleman bulmak çok zor bulsanda Türkiye'de çok gelişmemiş bu sektörde doğru bir sistemle eğitebilmen çok zor. Saat saat toptancılıktan gelmiş parayı bulunca ben satacam ben kazanacam demiş. Pırlant cam üretiminden gelmiş piyasadaki alıcı kitlesini görüp saat satmaya başlamış ancak bir anda büyümüş. Ve şuan bunun acısını çekiyorlar. İnşallah ilerde daha güzel şeyler olur. Saat saat de adam akıllı işler yapar Pırlant'ta, Sirkecidekiler de.
Kullanıcı avatarı
westbloode

Mesaj Scubat » 03 Şub 2013, 18:42

ersinbulun yazdı:Tissot u LPI servisinde olan bir forum üyesi vardı. Saatini teslim aldımı acaba?

Bendim o, uzun bir süre sonra aldım çok şükür...
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj ErsinGS » 04 Şub 2013, 00:10

Scubat yazdı:
ersinbulun yazdı:Tissot u LPI servisinde olan bir forum üyesi vardı. Saatini teslim aldımı acaba?

gözünüz aydın
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj Scubat » 05 Şub 2013, 19:13

ersinbulun yazdı:
Scubat yazdı:

gözünüz aydın

Tesekkürler
Kullanıcı avatarı
Scubat

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners