Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Diki i癟in delikleri 繹nceden a癟覺p 癟ift ine kullanarak daha d羹zg羹n dikebilmek m羹mk羹n, u an mobilden yaz覺yorum, dikim teknii i癟in video eklerim daha sonra
Selamlar..
videoyu bekliyorum gercekten de deriye igne ile islemek zor... sade seyleri seviyorum..o yuzden fazla dikis kullanmadim ... ama dikis gerektiren yerler icin teknigi ogrenmek ii olur..aslinda bir calismanizi videoya cekip eklerseniz daha ogretici olur ...zaman buldugunuzda eklersenizde olur...sonucta herkesin isi guucu var ....
henuz elimde malzemem yok.... 2 dikis ignesi bir falcata ve penseyle yaptim ^^! durum biraz kaptan magara adami , yakinda modern insan donusumumu yapacam...tesekkurler ilginiz icin
mlm bu konuda bir video hazirlayacak..ordan da faydalandin mi bu isin toptan imalatina girerim artik
yeni tasarimima basladim..bu sefer abarttim sanirim :S 3 kat deriden kendi tabirimle giydirme usulu yapiyorum...henuz bitmedi....ama bir resim eklim dedim