Saatolog 2025 Online Sipari 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Haydi iPhone Konual覺m / Let's Talk iPhone

Mesaj Frax » 02 Nis 2013, 16:50

Clk yazd覺:
asymptote yazd覺:Clk, dua et cebinde patlamam覺.. :D Ge癟mi olsun.. :thumbup: Sedir hocam, hay覺rl覺 olsun.. :champ:

Aslinda tam da ima ettigin yerde patladi :D Neden dersen, bu nasil bir sirket, bu nasil bir anlayistir ki; b羹y羹k ihtimal ile 羹retim hatasi olan bir telefona bakma ihtiyaci bile hissetmiyorlar. Insan nezaketen der ki bir servise g繹nderelim baksinlar. Ama nerde!!!

Apple bir daha benim evimin kapisindan iceri giremez. Sonucta Apple TV, Airport Express, Ipad, Iphone ve Ipod kullanicisiyim. Hatta bu olaydan 繹nce Notbook bile d羹s羹n羹yordum. Bu aletler 繹mr羹n羹 doldurunca bir daha asla Apple adini duymak istemiyorum.

Asymptote, sonuca baktigimiz zaman kimin cebinde patlamis o telefon? :D

Baskanim ben de ayni senin gibi dusunuyorum Apple'a para vermem diyorum sagolsun es dost hediye ediyor :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj onatozer » 02 Nis 2013, 21:12

NickyNick yazd覺:E ben beyaz kullan覺yorum 3 ayd覺r, hi癟 bii olmad覺 ? Tabi d羹meler hari癟 :D

Beyaz renginden dolay覺 darbe alsa da, 癟atlasa da, 癟izilse de g繹stermiyor hi癟bir sekilde. Siyahlarda boya atmas覺 oluyor en ufak darbede, alt覺ndan sam sam metal rengi isildiyor :(
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj onatozer » 02 Nis 2013, 21:15

SeRxx yazd覺:Yazmay覺 unuttum d羹t羹, ekran k覺r覺ld覺, teknik serviste 癟覺kan masraf 700 TL :o

Hocam askolsun ne servisi, bir adet saat tornavidasi bir adet ebay hesab覺 ile 5 De biri rakama hallolur. imdiye kadar 4 tane ekran k覺rd覺m, hepsini yar覺m saatte deitirdim. Hatta ge癟enlerde iphone 5 in kameran覺n yan覺ndaki cam k覺sm覺 Tuzla buz ettim, alt 羹st tak覺m 12$ a aldim, imdi yeni gibi :)
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj KKaraku » 02 Nis 2013, 21:17

mcco yazd覺:
SeRxx yazd覺:Yazmay覺 unuttum d羹t羹, ekran k覺r覺ld覺, teknik serviste 癟覺kan masraf 700 TL :o

Hocam askolsun ne servisi, bir adet saat tornavidasi bir adet ebay hesab覺 ile 5 De biri rakama hallolur. imdiye kadar 4 tane ekran k覺rd覺m, hepsini yar覺m saatte deitirdim. Hatta ge癟enlerde iphone 5 in kameran覺n yan覺ndaki cam k覺sm覺 Tuzla buz ettim, alt 羹st tak覺m 12$ a aldim, imdi yeni gibi :)

Bir tornavida (y覺ld覺z yada d羹z) bir cam , ilem tamam. :D Tebrik ederim. :thumbup:
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

Mesaj SeRxx » 02 Nis 2013, 21:25

mcco yazd覺:

Mcco pil deiimi, arka kapak gibi basit ilemleri o ekilde yap覺yoruz ama ekran deiikli s繹kme s覺ras覺nda hata kabul etmiyor ki arkada覺n iPod Touch'unu perian etmitik. Ekran deiiklii sizin yapt覺覺n覺z ilemden 癟ok daha zor bir ilem olup elektronik aksam olduu i癟in orijinal par癟a tercih etmek uzun vadede 癟ok daha faydal覺 olacakt覺r :thumbup: Tabi servis hep son 癟aremiz ;) :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 39
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj onatozer » 02 Nis 2013, 21:30

SeRxx; zellikle iphone 4-4s lerde cam deiimi epey kolayd覺. Benim de elim al覺ana kadar bir 3gs perian etmiliim var yalan s繹lyeyemem. :)
Ben u filmlerdeki musluu tamir eden ama t羹m tesisat覺 癟繹kerten adamlardan olduumdan, benim i癟in en gelimi alet edevat bir tornavida :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj Archimed » 03 Nis 2013, 13:17

Tag Heuer'in telefonlar覺 hakk覺nda ne d羹羹n羹yorsunuz? Aram覺zda kullanan var m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj avsu07 » 03 Nis 2013, 13:43

Archimed yazd覺:Tag Heuer'in telefonlar覺 hakk覺nda ne d羹羹n羹yorsunuz? Aram覺zda kullanan var m覺?

Tag Heuer ve bu tarz telefonlardan olan Vertu, Mobiado, Versace, Ulysse Nardin telefonlar g繹r羹n羹ld羹羹n羹z羹n kesin olduunu bildiiniz zamanlar kullan覺lan telefonlard覺r. Zira o devasa fiyatlar覺na ramen eski teknoloji ilemci, s覺n覺rl覺 haf覺za, eski iletim sistemi gibi handikaplara sahiplerdir. Teknolojiyi 3-5 sene geriden takip ederler.

Bu tarz telefon sahipleri zenginliklerini g繹stermek isteyen, paras覺 var dedirtmekten holananlard覺r diye bir genellemeyi kendimce yap覺yorum. D羹羹n羹yorum, d羹羹n羹yorum baka bir a癟覺klama bulam覺yorum. Bu benim yetersiz muhakeme yeteneimden de kaynaklan覺yor olabilir.

Birilerine " bak ne kadar zenginim " diye g繹steri yapmak i癟in bulunan yegane 癟繹z羹m bu ise al覺nabilir telefonlard覺r. ahsi kanaatimdir.
Kullan覺c覺 avatar覺
avsu07

Ya: 55
Kay覺t: 25 Mar 2011, 15:02

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners