Merhaba.. Saatiniz 18.000 devir se ve siz de farkında olmadan ona uyacak yüksek devirli 28.800 yada 36.000 devirli balans takıyor olabilirsiniz Örnek bir birine çok yakın calibreler vardır mesela movado 388 calibre düşük devirlidir ama movado 405 yüksek devirli dir ve balans baskıları ile birlikte birbirlerine uyacak parçalardır..... Böyle bir durum söz konusu olabilir..
Efendim birbirine uyan parcalarda böyle durumların olması olası öngörünüz son derece yerinde ve isabetli fakat elime geçen parça Istanbul da en güvendiğim saat parçası satişı yapan yer orjinal paketinden açıp bizzat ben taktım
Bu arada parça satışı demişken biraz reklam yapayım Sirkeci de Doğubakın yaninda şah-as han da Saatciler Yuvasından saatci abla mı canim Yüksel Ablamı saygiyla selamliyorum
Yüksel abla... Rahmetli babası nı tanımam ama anlatılan son derece kibar dürüst tatlı dilli bir insan olduğudur yüksel abla da gereğinden çok daha fazla iyi niyetli tatlı dilli güleryüzlü bir ablamız 2 kere tatlı götürdüm o kadar hasas gibi benim için masraf ediyorsunuz bu işssizlikte almayın getirmeyin desem incinirmisiniz diyecek kadar hassas birisi.... Herkese sevgiler selamlar burdan...
Babası Rahmetli Kemal Özcan amca babamın arkadaşıydı ben çocukken babamla gelirdik ben o zamandan meraklı dükkanda açmadığım incelemediğim çekmece raf bırakmazdım Abla da iyi niyetli nazik bir İstanbul hanfendisidir.