Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Clk » 13 Nis 2010, 21:59
Olmaz benim itirazım var. Razz, Nick, Bizantolog, Bond, Frax ve tüm arkadaşlar yazsanıza şuraya en iyi saat hangsidir sizin için diye. Razz için hali hazırda 16613 ama neden? Bizantolog için bir Seiko 5 gerçi yazdı daha önce ama tekrarlayalım, Frax nedir senin için en iyi saat yazın yaw

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
nickynick » 13 Nis 2010, 22:23
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
Modern60 » 14 Nis 2010, 22:24
İyi akşamlar. Ben de köşesinden okuduklarım arasında bir garip çelişkiye takıldım izninizle. Nedir diyorsanız, fizik kurallarına göre ne kadar çok çark o kadar çok sürtünme kuvveti ve enerji kaybı diye öğrendik. Ama burada öğrendim ki, çok jewel(taş) çok çark hassasiyet artırımış? Bana bu konuyu biraz daha açarmısınız? Belki de bir şeyler öğrenebilirim?
-

Modern60
- Contributor
-
Clk » 15 Nis 2010, 10:47
montrehomme yazdı:en iyi saat sahip olduğun ilk saattir, daha sonra TSF ye bakınca aslında sahip olduğun ilk saatin hiçbişey olduğunu düşündüğün saat eskiden en iyi saattir

, bu durumda en iyi saat eski saattir

Süpersin. Daha güzel aciklanamazdi "en iyi saat kavrami"

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ceyyhun, jny20, monsieur, Mtn, remolarano, Silence, Umutunal ve 55 misafir