Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Her gün takım elbise giyen birisiniz, hafta sonu kullanacağınız saatleriniz var fakat klasik bir saat alacaksınız. Ve seçenekleriniz sadece bunlar. Hangisi sizi en çok yansıtır ve neden?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Journe'den oldum olasi haz alamadim. Vacheron'un boynuzlari ve kadran derinligi hosuma gitmiyor. Moser cok güzel ve özel bir saat ama zarifligi, kalitesi, tarihi ve imaji ile Patek benim tek tercihim olur.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Arkadaslar, oylar gizli oylama usulü ile yapilmaktadir. Diger arkadaslarimizin oylari ile ilgili yorum yapmayalim yada neye oy verdiklerini sormayalim lütfen
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...