Modern60 yazdı:Bir öneriniz varsa seve seve dinlerim. Konular geldikçe katkım olacağını düşünürsem yazarım. Ama aslında belki teknik konuları bir düzene soksak daha da faydalı olabilir. Demek istediğiniz bu galiba Oracle. Bond ile görüşürüm...tekrar teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Formu genel olarak bir şey yazmadan/yapmadan konuları taramaya, bilgi edinmeye çalışıyorum. Zaten benim derdim de bu, okuyorum ama bilgisizliğimden okuduklarımın az bir kısmını anlıyorum, gerçi amacım da o eksikliği gidermek

Faydalı konular endeksi gibi konulara bakıp veya belirli konuları aratıp öğrenmeye çalışıyorum... Benim yazdıklarım sizden bir isteğimden ziyade bilgilerinizi takdir etmekti

Yoksa istediğim şeyin ne kadar doğru veya gerçekçi bir şey olduğundan emin değilim.
Belki de şöyle bir şey yapılabilir: yararlındığınız sanal/basılı/görsel kaynakları burada paylaşırsanız, sizin de memnun kaldığınız kitap/makale/videoları paylaşırsanız, biz de kaynak içinde boğulmayız hem sizi de yormayız diye düşünüyorum...