Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
meraba, saatimin mavimsi dışa doğru oval camı kırıldı bi kaç saatçiye götürdüm fakat beyaz cam takıyorlar acaba eskisi gibi yaptırabilirmiyim camını ve kesimlerini birde fiyat tahmini ne kadar tutar Ankarada yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
En dogru bilgiyi saatinizin yetkili servisine danisarak alabilirsiniz. Ama buradan bilgi icin en azindan saatinizin marka ve modelini yazmaniz bilgi sahibi arkadaslarin yardimi icin yardimci olacaktir
cam değişimi önemli servisine ya da iyi bir ustaya yaptırmanız lazım. mavimsi cam ile beğendiğiniz saati renksiz cam ile beğenmeyebilirsiniz. önce servisine gitmelisiniz