Bg17 » 15 Nis 2015, 22:37
Ben zaten 40mm den buyuk saat kullanamiyorum. Cusseyle de ilgisi yok, oldukca iri bir adamim.
Esim ise cok minyon yapili biri olmamakla beraber 28 mm 32mm arasi saatleri tercih ediyor.
Bence bir saatin kolda nasil durdugunu belirleyen ozellik capindan daha cok kalinligi. Submariner eski kasada tam ideal boyutlardayken, yeni kasa bana biraz iri geldi.
Kadin saatleri konusunda cok farkli dusunmuyorum, biraz mucevher tasima aliskanligi oldugu icin buyuk bir saati de cok rahat kullanabilrceklerini dusunuyorum. Bana gore sub esime daha cok yakisiyordu, ama kullanmak istemedi.
Tartisilan rolex e gelirsek bence OP bence cok dengeli cok rahat kullanilabilecek bir saat. Kadin saati olarak da ideal 36mm olanini bende zevkle kullanirim.
Yatchmaster bence her durumda her kilikla kullanilir, dresswatch bilem olur. Su anda en begendigim rolexler arasinda ilk ucte.
Biraz bol kullanildigi surece ozellikle kadinlarda 28mm e kadar saatin cok guzel durdugu fikrindeyim, bence boyut kucuklunce estetik kaybolmuyor, tam tersi rolex lerde daha zarif duruyor. Fiyat olarak da daha mantikli oldugu dusunulunce bence ufak caplari degerlendirmeye alinmali...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...