Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Clk » 27 Ağu 2010, 13:26
Aslinda böyle bir basligi düsünmemistim ama fotografta ki saat ve modeli o kadar cok begendim ki bu marka ile ilgili bir baslik acmaya karar verdim.
Hazirliksiz oldugum icin sadece bir kac kelime yazacagim. markanin kullandigi mekanizmalar ETA ve saatlerin montajlari/üretimleri USA'da yapiliyor.
Bir ara gerekli bilgileri yazariz. Ama saat muhtesem

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Clk » 27 Ağu 2010, 13:27
Yazmyi unuttum. Ayni zamanda firma saatlerinizi kisisellestirme firsati da sunuyor. Kadran, kollar, bezel, kayis herseyi kendiniz kombine edebiliyorsunuz ... Süper bir hizmet bence.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
razz » 27 Ağu 2010, 13:39
M2K saat meraklıları arasında oldukça itibar gören bir markadır.. Her ne kadar kendi üretimleri olan saatler mevcut olsa da esas popüleritelerini Seiko'nun giriş seviye SKX ve muadili diver saatlerini kullanıcı taleplerine göre custom hazırlamak üzerine edinmişlerdir..
Özellikle kadran, kol, tarih çarkı ve cam başlıklarında farklı alternatifler sunarak tamamen kullanıcı odaklı saat hazırlayabilir veya mevcut saatinizi modifye edebilirler.. Kasalarda kullandıkları micro bead blasting ( mikro kumlama ) yöntemiyle parlak yüzey pürüzsüzlüğünde matlaştırma tekniğini mükemmel uygularlar..
Bir ara kendi kullandığım Seiko SKX007 için yazışmıştım ancak TR gümrüğünde yaşanması olası problemlerden ötürü bu projem rafa kalkmıştı..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
-

Bond
- Administrator
-
-
herofb » 28 Ağu 2010, 10:50
MIIK tabiki güzel ama Kelly Brook için ayrı bir sayfa açmak gerekir

P.S: Tabiki filmin de hakkını vermek lazım
-

herofb
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Energie, Google [Bot], Kojima, Mrt42 ve 88 misafir