Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
cagatay10 » 04 Ara 2015, 11:15
Bu Omega-Tag Heuer karsilastirmalari ne kadar artmaya basladi forumda son birkac haftada

Ben Aquaracer'in Hydroconquest'ten aman aman bir farki oldugunu dusunmuyorum acikcasi. O yuzden PO'ya yonelmekte ya da mevcut saati kullanmaya devam edip parayi cebinizde tutmakta fayda var.
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
-

cagatay10
-
eyimen » 04 Ara 2015, 12:13
Aklınızda hangisi varsa onu alın. Her satis sizin icin vakit ve nakit kaybi olacaktir. Ama kendi adima ben farkli segment'lerin saatini kullanmak istiyorum. Ama bunun sebebi hic acelemin olmamasi da olabilir. Aquaracer kullanicisi olarak, Hydro'yu da farkli yerlerde epey inceledim. Arada iscilik farki oldugu kesin. Ama makina olarak ayni seviye makina kullaniyor. Sapma degerleri de okudugumuz ve gordugumuz kadariyla oldukca yakin. Tabi PO inhouse harika bir makina ve farkli bir segment olacak sizin icin.
-

eyimen
-
izmeil » 04 Ara 2015, 12:51
cagatay10 yazdı:Bu Omega-Tag Heuer karsilastirmalari ne kadar artmaya basladi forumda son birkac haftada

Ben Aquaracer'in Hydroconquest'ten aman aman bir farki oldugunu dusunmuyorum acikcasi. O yuzden PO'ya yonelmekte ya da mevcut saati kullanmaya devam edip parayi cebinizde tutmakta fayda var.
Aynen katılıyorum
-

izmeil
-
uzbey33 » 04 Ara 2015, 12:55
Hydroconquest, Aquaracer, PO, Submariner. Tam bir TSF sarmali. Ben bu segmentlerde farkli saatlere de yonelinebilmesi taraftariyim ama bizde olmuyor malesef. Sanirim bunda ulke kosullari etkili. Almanya saat forumunda kolunuzdaki saat bolumunde neredeyse ayni saati bir daha gormeden onlarca hatta yuzlerce sayfa gidilebiliyor. Hic gormedigim farkli saatler, butik markalar. Hozburun gibi yuzlercesi oldugunu dusunun

collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
-

uzbey33
-
Clk » 04 Ara 2015, 13:20
Uzbey33, verdigin örnek (Almanya) cok dogru olmakla beraber Türkiye'de ki saat kültürünün gelisebilmesi ve Almanya standardlarina gelebilmesi icin bu asamalardan gecilmesi gerekiyor.
Arti butik markalarin cogu zaten Alman! Stowa, Tourby, Laco, Steinhart, UTS, Dornblüth & Son v.s. v.s.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Alcest » 04 Ara 2015, 13:34
uzbey33 yazdı:Hydroconquest, Aquaracer, PO, Submariner. Tam bir TSF sarmali. Ben bu segmentlerde farkli saatlere de yonelinebilmesi taraftariyim ama bizde olmuyor malesef. Sanirim bunda ulke kosullari etkili. Almanya saat forumunda kolunuzdaki saat bolumunde neredeyse ayni saati bir daha gormeden onlarca hatta yuzlerce sayfa gidilebiliyor. Hic gormedigim farkli saatler, butik markalar. Hozburun gibi yuzlercesi oldugunu dusunun

Kesinlikle katılıyorum. Birçok kişi riske girmeyip forumda çokça görülen saatlere yöneliyor. Paylaşımlarda bir döngü görülebiliyor bu yüzden. Bu sebeple Kerim Bey'in Tisell'i epey beğenildi ve heyecan yarattı mesela. Sayın clk'nın Perrelet'i, dün kutu açılışı yapılan JeanRichard da iyi geldi

Bu tarz farklı çıkışlara ihtiyaç var

-

Alcest
-
Maybek » 05 Ara 2015, 00:18
uzbey33 yazdı:Hydroconquest, Aquaracer, PO, Submariner. Tam bir TSF sarmali. Ben bu segmentlerde farkli saatlere de yonelinebilmesi taraftariyim ama bizde olmuyor malesef. Sanirim bunda ulke kosullari etkili. Almanya saat forumunda kolunuzdaki saat bolumunde neredeyse ayni saati bir daha gormeden onlarca hatta yuzlerce sayfa gidilebiliyor. Hic gormedigim farkli saatler, butik markalar. Hozburun gibi yuzlercesi oldugunu dusunun

PRS516 unutulmuş, her segmentin genel beğenilen saatleri mevcut ama çeşitliliğin artması biraz da ulaşabilirlikle alakalı tabii ki
-

Maybek
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], sasuta, Silence, Tlg ve 783 misafir