Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Archimed » 25 Şub 2016, 18:26
Mevcut mavi kadranlı Master Coaxial saatin kadranına olimpiyat adı ve tarihi yaz sonra onu limited edition diye kaktır. Çok uyanıksınız Omegacılar

Bari bu saate özel olarak bileziğin orta baklalarını mat yapaydınız.. Veya saatin kollarını, kadranını ok, kupa vs şekilde tasarlayıp olimpiyat ve yarışmayı anımsatan bir hale getirseydiniz...
-

Archimed
-
Orhanbalu » 26 Şub 2016, 11:55
Archimed yazdı:Mevcut mavi kadranlı Master Coaxial saatin kadranına olimpiyat adı ve tarihi yaz sonra onu limited edition diye kaktır. Çok uyanıksınız Omegacılar

Bari bu saate özel olarak bileziğin orta baklalarını mat yapaydınız.. Veya saatin kollarını, kadranını ok, kupa vs şekilde tasarlayıp olimpiyat ve yarışmayı anımsatan bir hale getirseydiniz...
Yiğidi öldür ama hakkını inkar etme,
- Ama saatin kutusunda sil baştan yepyeni bir tasarım yapılmış. [emoji1]
balu
-

Orhanbalu
-
Archimed » 26 Şub 2016, 14:18
Orhanbalu yazdı:Archimed yazdı:Mevcut mavi kadranlı Master Coaxial saatin kadranına olimpiyat adı ve tarihi yaz sonra onu limited edition diye kaktır. Çok uyanıksınız Omegacılar

Yiğidi öldür ama hakkını inkar etme,
- Ama saatin kutusunda sil baştan yepyeni bir tasarım yapılmış. [emoji1]
Haklısınız Orhanbalu, kutuyu es geçmişim

-

Archimed
-
Clk » 26 Şub 2016, 20:38
Ben yazinca kavga cikiyor Archimed yazinca sorun yok. Sonra ben art niyetli oluyorum
Kutuyu cok begendim. Kesin koleksiyon degeri vardir

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
onureroglu » 26 Şub 2016, 23:40
Kutu da saat kadar güzelmiş.
-

onureroglu
-
Bg17 » 27 Şub 2016, 02:43
Clk yazdı:Ben yazinca kavga cikiyor Archimed yazinca sorun yok. Sonra ben art niyetli oluyorum

Imaj boyle bisey iste....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
MertYe » 27 Şub 2016, 05:13
Clk yazdı:Ben yazinca kavga cikiyor Archimed yazinca sorun yok. Sonra ben art niyetli oluyorum [emoji38][emoji38]

Abi sende eleştireceğin markayı harbi yerden yere vuruyorsun. Tabi senin yorumlar biraz sert gelince otomatik savunma mekanizması devreye giriyor

Dediklerin yanlış olduğundan değil yani. Gerçi tam olarak doğru da diyemiyorum şayet o yüklediğiniz makalelerin hepsi çok uzun olduğu için okumaya üşenip hiçbirini okumadım
Dip not: Planetocean'ımı elden çıkardığım için hala pişmanım. Eklemeden edemedim çok severdim keratayı

-

MertYe
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], sasuta, Silence, Tlg ve 799 misafir