kadran » 18 Nis 2016, 13:08
Konyali Saat websitesinden bir Hanowa almıştım babama hediye olarak, bir problem yaşamadım. Çabuk bir şekilde kargolandı, üründe de hiçbir problemle karşılaşmadım.
Alsa Saat gibi bir ismi olan bir websitesiydi sanırım ancak az evvel araştırıp bulamadım, İstanbul'da bir saatçinin sitesiydi. Orient marka bir saat ve deri kordon almıştım. Üründe de sevkiyatta da bir problemle karşılaşmadım.
Saat ve saat üzerinden Skagen marka bir saat aldım. Saatin yapıştırma olan deri kayışı birkaç hafta içerisinde açıldı, teknik servise gönderdim ve ücretsiz parça değişimi kararı verip parça stokta olmadığı için saati yenisi ile değiştirme kararı verdiler. Ancak sonra saatin yenisi de stokta olmadığı için ürün bedelini hediye çeki olarak hesabıma tanımladılar.
Saat ve saat üzerinden bir de Citizen marka bir saat aldım. Bu saat orijinal kutusu ve üreticiye ait bir kitapçık/belge olmaksızın geldi. Birkaç hafta sonra, hiç kullanmadığım bu ürünü iade ettim, koşulsuz cayma süresinin dışına çıktığım için para iadesi yapmadılar ancak ürün bedelini hediye çeki olarak hesabıma tanımladılar. Genel olarak tavrı iyi bir satıcı. Ancak Citizen marka saatlerde kutu ve kitapçık olmadan satış yapıyorlar. Saate ait ürün sayfasında "orijinal kutu ve kitapçığı ile gönderilir" demiyorsa, gerçekten gönderilmiyor.