TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Genel bilgilendirme hakkında yardım

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Genel bilgilendirme hakkında yardım

Mesaj erenedip » 29 May 2016, 11:40

Valla ben arkadaşa su noktada katiliyorum: Forumda eskilerin konulari cok daha fazla ilgi goruyor. Bunu bilincli yapilan birsey olarak nitelendirmiyorum ancak, alakali alakasiz daha eski forum uyelerinin actigi konulari sayfalarca uzuyor. Belki bu normal bir seydir lakin teknik bilgi, yardim konusuna gelince actigimiz konularin alti cok kisir kalmakta. Bu belki tesaduftur bilemiyorum fakat bu kadar bilgisi olan ustalarin az da olsa yonlendirme yapmasi en azindan cok zor degil diye dusunuyorum.

Amacim kimseyi suclamak degil. Kimse hicbirseye zorunda da degil. Sadece gozlemledigim bu. Belki yaniliyorumdur. Izlenimlerim bu sekilde.

Size katilmadigim nokta dile getirisiniz en basindan sert oldu...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
erenedip

Re: Genel bilgilendirme hakkında yardım

Mesaj ankerhemmung » 30 May 2016, 00:06

Kardeş, senin ne istediğini bir anlayabilsek belki bir yardımımız dokunacak amma velakin henüz bunu anlayamadık. Kusura bakma ama önce en temel bilgilerin bir anda öğrenilmesi amaçlı bir kaç soru, ardından da hop bir saat resmi. Ardından bu saat hakkında beni bilgilendirin. Şimdi kadranında imalatçısının da yazdığı bir saat hakkında biz seni ne konuda bilgilendirelim? İnternette "H. Samuel pocket watch" ya da "H. Samuel taschenuhr" veya "H.Samuel montre de gousset" (Fransızca bilmem ama herhalde böyle olmalı) diye yazar ararsan kıyamet kadar bilgiye ulaşabilirsin. Resimleri ararsan senin fotoğrafını koyduğun saatin aynılarını bile görebilirsin. Şimdi bizim seni bu saat için hangi konuda bilgilendirmemizi istiyorsun?
"İNSANA SIR OLANI GÖRDÜĞÜM DEMLER OLDU"
Kullanıcı avatarı
ankerhemmung

Önceki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners