Clk yazdı:afl, dün PP ile cekilen fotografin üzerine yazacaktim ama simdi ortayi yaptin voleyi vurmamak olmaz.
Dato sadece mekanizmasi degil tamami kusursuz bir saat. Patek Philippe her ne kadar üst düzey saat üretse de bu isin sanatsal tarafini temsil eden marka Lange. Ürettikleri her mekanizma estetik harikasi, farkli malzemeleri mükemmel bir harmoni ile kullanicisinin görsel begenisine sunmasi bence takdire sayan.
Gelelim Patek Phillipe Grand Complication'a! Lange karsisinda sansini sifir gördügüm, kadrani dengesiz ve sayilar ile bogulmus, mekanizmasi hicbir sekilde optik highlight tasimayan bir saat. Bunlari yazinca sanki saati kötülüyormusum gibi oldu. Hayir DATOGRAPH'i göklere cikartiyorum diyelim
Özet : Oglunu anliyorum ve ben de bir tane istiyorum. Hadi bana da alalim

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Dün o2o, coolfire ve Caner1983 yazmıştı zaten, bir de ben üstüne tüy dikmeyeyim dedim. PP5270 çok güzel ve inhouse makine var ama bence abisi 5970 i geçemiyor. 5970 kadran olarak bence Patekte zirve, özel sevgim var. Lange ise biliyorsun, çoktandır benim için Pateğin önünde ve bu datografın mekanizması hakikaten bir farklı. Langeye pozitif önyargı ile baktığım için zaten benim oyum taraflı olur.Sayılmaz

Yakından inceleyince fark daha da belli oluyor.Umarım kısa zamanda beraber bakarız

Bu arada 15-16 haziranda iş için Dresden de olacağım ve hafta sonunu birleştirip şimdiden bir A.Lange & Sohne ve Lang & Heyne ziyaretleri planlamaya çalışıyorum.
Rolex tamam artık dediğinde zaten muhteşem olan koleksiyonunu farklı markalarla zenginleştireceğin zaman bil ki büyük lange lobisi yapacağım haberin olsun

Senin koleksiyonda muhakkak olmalı, GRABR haricinde üst düzey bir deri kayışlı yakışır oraya.
Valla heyecanlandım, hadi sana da alalım

o2o yazdı: Abi 5 yaşında ama hem mekanizmadan hem de saatten anlıyor demekki. Maşaallah...
Şansı bol, geleceği çok güzel olur umarım...
o20, teşekkürler, bugün de annesine Atatürk'lü çalar saat aldırmış

Doğru yolda
Güzel dileklerin hepimizin çocukları için gerçek olsun.