Bu konuda adim cok gecmis... Hazir arka planda Dio we rock calarken (bu sarkiyi söylerini sindirerek dinleyin cünkü konuyla da ilgili denebilir) bir kac kelime yazayim.
Bende bu ise tabandan basladim. Swatch'tan Seiko'ya Chronotec'ten Guess'e Jacques Lemans'a hatta sahip olup incelemk adina Cin mali Heinrichsohn'a kadar bir cok saatim vardir. Sonucta hobilerimiz gelisiyor. Iste o noktada bir karar vermeniz gerekiyor parayi nasil harcayacaginiza dair. (Herojd dostum bunun aciklamasini muhtesem bir sekilde yapmisti) Burada herhangi bir hobiye ne kadar deger verdiginiz ortaya cikiyor. Ben BMW M3 sattim saat aldim. Kac kisi yapar bunu? Bu bir hastalik. Saat degil koleksiyon bir hastalik... Benim 600 tane DVD'den olusan bir koleksiyonum var. Normal mi? Yada evde her oda da HI-Fi sistem var. Artik o kadar cok ki dolaplarin icinde duruyor

Normal mi?
Demeye calistigim sey basit. Bazi insanlarin önem verdigi seyler farklidir. Bütcelerini farkli degerlendirir ve kullanirlar. Ben buraya Cant arkadasimiz geldiginde inanilmaz mutlu oldum. ( Gerci kendisi halen bana kizgin ama

) Cant'in koleksiyonu benim koleksiyonu 2'ye 3'e katlar ben bundan hicbir sekilde rahatsiz olmam tam tersi yaptigin gibi provoke ederek saatleri hakkinda daha fazla konusmasini ve ortaya koymasini saglamaya calisirim.
Burada hepimiz ayni yöne bakan ayni konudan zevk alan ve saatler üzerine paylasim yapmayi seven insanlariz. 150 lira olsun 150.000 TL gönül baglanmis her saat bizim icin degerlidir.
Son Söz: WE ROCK

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...